JEG ER DREVET AF RASERI…

Sjælsmark
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Ladekarlen i Dansk Røde Kors har næse for forretninger, især når vi har en rød regering. En af direktørens genistreger er Sjælsmark, et udrejsecenter med Danmarks mest forkælede børn. Bl. a. har Røde Kors vredet 1. mio. kr.  om året ud af en fattig Hørsholm kommune, med en radikal viceborgmester, til fest og legetøj til børnene.
Samme kommune har en elendig ældreforsorg. Og gæld! Det har været en torn i øjet på Ladekarlen, at Kriminalforsorgen styrede Sjælsmark, det burde være Røde Kors, mener han. En godhedsindustri, der har en turbo-støvsuger i statskassen. Men han vil have ansvaret og ledelsen af det nye center, så larm i venstrefløjen, de stakkels børn, demonstrationer af naive bedsteforældre, alt orkestreret af Røde Kors.

Useriøs rapport
For at sætte fart på planen om at overtage Sjælsmark satte to psykologer, ansat af Røde Kors, en undersøgelse i gang, hvis eneste formål var at tegne et billede af rystende angste syge børn.
Rapporten er useriøs, børnene har måske arvede psykiske sygdomme (fætter-kusine- ægteskaber), men det er ikke, fordi de bor sammen med kriminelle forældre, der ikke vil rejse hjem. Sjælsmark er som udrejsecenter et af de bedste i verden.

Men nu har folk fået banket ind i hovedet, at Sjælsmark er forfærdeligt med et hegn! Har alle huse i Danmark ikke et hegn? I går udtalte så Ladekarlen i TV2, at han håber Røde Kors får administrationen af det nye center, og så skal livet i lejren gøres så dejligt som i et nyt Legoland i Danmark. De skal nok rejse hjem!

Men hov, det er ikke meningen, Røde Kors har brug for sugerøret i statskassen. Jeg håber ikke, Røde Kors får opgaven! Desværre har de ansvarlige svært ved at indrømme, at de er narret, slet ikke bedsteforældrene, der har stået og demonstreret deres rummelighed hver lørdag ved hegnet i al slags vejr.

Del artiklen her: