JACOB NORDANGÅRD I SAMTALE MED MIKAEL WILLGERT PÅ SWEBBTV: INGEN SKAL EJE NOGET & KULDIOXID, FREMTIDENS VALUTA?

Swebbtv
Del artiklen her:

[NewSpeek har valgt at linke til følgende to udsendelser på Swebbtv:] 

Detta är första delen av uppföljningen med Jacob Nordangård där han i ett samtal med Mikael Willgert förklarar att Västerländska stater är utsatta för en global statskupp. 

Bakom den globala statskuppen finns internationella nätverk, så som World Economic Forum (WEF) och politiker som närmast fungerar som globalisternas infiltratörer i de nationella parlamenten.

Demokratin har mer eller mindre avskaffats och ersatts av en form av ”fascism”. Det menar filosofie doktor Jacob Nordangård, som bland annat skrivit boken Den globala statskuppen.

– Det är ren ondska, säger han.

Länk direkt till programmet

Länk till Swebbtv.se

***

Detta är andra delen av programmet med Jacob Nordangård där han i ett samtal med Mikael Willgert förklarar att Västerländska stater är utsatta för en global statskupp. Jacob Nordangård förklarar stt det finns planer på att etablera koldioxidförbrukningen som en slags valuta. Man tillåts bara förbruka en viss mängd koldioxid.

Ett annat område som diskuteras är den så kallade fjärde industriella revolutionen, alltså fusionen mellan det biologiska – människan – och det teknologiska.

Krafterna bakom denna agenda samlades redan 2016.

Länk direkt till programmet

Länk till Swebbtv.se

Del artiklen her: