ISLAMKRITIK PÅ HJERNEN?

Muslim
Del artiklen her:

[NewSpeek vælger at bringe en række afviste læserbreve, da de giver en fornemmelse af, hvilke emner de etablerede medier søger at nedtone. Disse læserbreve vil ofte ikke være helt dagsaktuelle, da de har ligget og samlet støv på debatredaktørernes skrivebord, før afslaget falder]

Af Inge Suhr.

Hos nogle dele af borgerligheden har man fået den mærkelige gruppering, som stort set ikke har andet end islamkritik på hjernen. Udtaler Lars Seier Christensen til Berlingske d. 8.2. Læs her  – desværre bag betalingsmur.

F.eks. Nye Borgerlige, Stram Kurs og sandelig om Trykkefrihedsselskabet ikke også er kommet med i kritikken.

Men tænk, hvis der ikke var partier og organisationer, der råbte højt, var realister, patrioter, så var vi endnu tættere på Sveriges tilstand. Er det sådan Lars Seier Christensen ønsker det? Eller hvad med England, Tyskland, Norge, Holland og Frankrig? Alle lande har problemer med den islamiske indvandring. 

De fleste i partiet Liberal Alliance udspringer jo imidlertid også fra Det Radikale Venstre, som ingen problemer har med islam. Det til trods, at islam kommer til at ændre vores land for altid, hvis ikke vi stopper al islamisk indflydelse nu. På sigt kan islam udradere os etniske danskere.

Så hvad mon Lars Seier Christensen har fået på hjernen? Ud over Michelin-stjerner?

(Læserbrevet er blevet afvist af Berlingske. Her let redigeret)

Del artiklen her: