INGEN VOKSEN TIL STEDE?

christiansborg
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Barnebrudskommissionen til 40 millioner skattekroner har kendt Inger Støjberg skyldig i misinformation. De har skrevet 600 sider, som vores blodtørstige venstrefløj nu suger til sig. 600 sider!

600 sider om en potent mand sidst i tyverne og en lille pige lige fyldt 15 med et barn!

Uden den mindste grund til asyl i Danmark.

40 millioner kroner velsigner pædofili i Danmark!

40 millioner kroner! Hvordan fordeles rovet i den dommerkommission? Det er jo en vanvittig pris.

Danskerne er totalt ligeglade med lidt fejl i ministeriet, de fleste etniske danskere ønsker grænsebommene ned, og totalt stop for muslimsk indvandring til der er styr på migrationen.

TV2 kalder Støjbergs pressemeddelelse for ulovlig. Hvordan kan en pressemeddelelse være ulovlig, når den ikke omhandler ét ulovligt ord? Aner journalister 2020 ikke hvad en pressemeddelelse er?

Godt, vi afventer en mink-kommission, som så grundigt også kan ødelægge Mette Frederiksen, Pia Olsen-Dyhr, Sofie Carsten Nielsen og Pernille Skippers politiske karriere. Når en lidt uheldig pressemeddelelse, nok formuleret af ministeriets journalister, måske kan smadre en af Danmarks dygtigste politikere, så må de ulovlige drab på millioner af kostbare mink føre til langvarig fængselsstraf til damerne og andre ansvarlige.

Pas på københavnervenstre! Jeg føler jeres skadefryd helt her op i Rungsted. Gør Venstre en tjeneste, meld jer ind i Det Radikale Venstre, der hører I hjemme. Og tag jeres vattede formand med.

Del artiklen her: