INGEN VELFÆRD OM 20 ÅR

niqab
Del artiklen her:

Af Ruth Bering.

Efter Arne er det blevet Stanislaws tur

Ingen velfærd om 20 år – indvandring får pengene til at fosse ud af statskassen. Skattestigninger og betydelig reduceret service i den offentlige sektor.

Nå, det ved vi jo, det med de 90 mia. kr. årligt til fremmedes underhold (Finansministeriet 29.6.).

Burde man ikke have forudset det, da man efter 1983 forvandlede vort land til et bistandskontor og feriehjem for hundredetusinde uintegrérbare personer fra Mellemøsten og Afrika?
Og er løsningen ikke stop for indvandring og hjemsendelse af ca. 90.000 migranter, som har fået opholdstilladelse på et falsk grundlag? (Wulff, NewSpeek 12.8.).

Man fortsætter med at lukke fremmede ind

Men, nej, da. Man fortsætter med at lukke fremmede ind og dele ud af skatteydernes penge. Således læser man (Ekstra Bladet 10.9.), at efter Arnes tur, er det nu Stanislaws tur, hvilket indebærer et forslag fra Mette Frederiksen om, at borgere fra andre EU-lande skal kunne sikre sig retten til tidlig pension efter ganske kort tid i Danmark. Nej, det er ikke 1. april.

Men kan det undre? Næh. Da Mette Frederiksen blev valgt til formand for S, sagde hun: “Jeg vil ikke drøfte reformer, men jeg vil diskutere, hvordan det, der ligger her på bordet, skal fordeles. (Asger Aamund 8.1. i Helsingør Domkirke).

“Socialisme må være skønt,” som der stod på den gamle KU-plakat. Den viste et billede af Berlinmuren. (Niels Lillelund, Jyllands-Posten 8.9.). Og fordeles, det bliver det.
I Aarhus betaler man indvandrere for at rejse hjem, men mange vender tilbage, naturligvis uden at returnere pengene. (B.T. 30.7.). “Jo, vi ville gerne opkræve de her penge, men problemet er, at vi ikke har de værktøjer, vi skal bruge.” (Finn Bruun Ravnsbæk, Aarhus Kommunes Borgerservice). Værktøjer? Nej, man kan kun bruge pengene én gang.

”Vælgerne er blevet narret, fuppet og snydt i årevis”

“Vælgerne er blevet narret, fuppet og snydt i årevis og bliver det stadig i stort omfang: I årevis har medierne, politikerne, eksperterne, de korrekte, globalister, en del jurister mv. bildt danske vælgere ind, at vi har ført en stram udlændingepolitik, selv om det bliver mere og mere synligt, at der er noget, der ikke stemmer. Hvordan kan det ellers være, at de indvandrerrelaterede problemer vokser så voldsomt.” (Lene Kattrup, Snaphanen 22.5.).

De Radikale, ja, de har én gang for alle vedtaget, at islam er en fredelig religion, der ikke må kritiseres. Ja, så fredelig, at man er parat med et forslag, der skal komme racisme og diskrimination til livs (Politiken 15.7.).

Men de glemmer, at islam også er et politisk system, mens massakre, røveri og voldtægt begået af muslimer tilskrives “ensomme ulve” udsat for islamofobi eller andre grimme ting. Og det gav pote ved sidste valg, da landets imamer pålagde stemmeberettigede muslimer at stemme Radikalt. Et resultat af at tildele fremmede danske statsborgerskaber.

I perioden 1999-2018 har 165.456 personer modtaget statsborgerskab

I perioden 1999-2018 har 165.456 personer modtaget dansk statsborgerskab. Flest fra Tyrkiet, Irak, Somalia. Bosnien-Hercegovina og Afghanistan, mens også statsløse tegner sig for en stor del af de seneste 20 års tilkomne. (tjekdet.dk 14.9.) Og så slap det ud, det, med de 15 fængselsdømte kriminelle udlændinge, som ingen måtte vide, var indstillet til dansk statsborgerskab. (Den Korte Avis 21.6.).

I Sverige er man i rekordfart på vej mod islamisering

I Sverige er man i rekordfart på vej mod islamisering. På kun to år har Sverige uddelt langt over hundrede tusinde statsborgerskaber. (Den Korte Avis 6.2.2019). Og i årevis har Sverige været holdt i et politisk korrekt jerngreb, hvor selv den mindste kritik af islam blev udskreget som racistisk.
Statsminister Löfven er dog kommet længere og længere ud i sine påstande om, at der ikke er nogen sammenhæng mellem landets enorme ukontrollerede indvandring og den dramatiske udvikling i bandekriminaliteten.

40 storkriminelle indvandrerklaner og alene 27 mord i år, taler dog et tydeligt sprog. Ifølge politichef Mats Löfving er disse klaner kommet til Sverige med det direkte formål at præge det svenske samfund politisk og begå kriminalitet i stor skala… (Den Korte Avis 12.9.). Og de svenske klaner rejser vel også over Øresund…

Men statsminister Löfven har åbenbart ikke fået skrabet rusten af sine vrangforestillinger. Han mener stadig, at det hele nok skyldes sociale problemer, der skaber “spændinger”, og at indvandrernes dårlige kår kan få dem til at handle voldeligt. Endda så voldeligt, at to drenge er blevet tortureret og forsøgt begravet levende på en kirkegård ved Stockholm.
I Göteborg har bevæbnede og maskerede mænd taget kontrol over en vej, og begge steder formodes mænd med indvandrerbaggrund at stå bag. (b.dk 28.8.). Den svenske statsminister trænger til nye briller, men kalkulerer vel også med indvandrernes stemmer ved næste valg.

Har nogen hørt DR eller TV 2 News orientere om Sveriges deroute?

Har nogen i øvrigt hørt DR eller TV 2 News orienteret om Sveriges deroute? Næh, men der kan gå flere minutter uden én eneste biljagt, eksplosioner, mord og kvikke replikker på sendefladen.

Mens travlheden med at give præsident Trump de daglige svingture med beskyldninger om alverdens ulykker åbenbart ingen ende har.

“The price good men pay for indifference to public affairs is to be ruled by evil men” (Platon).

(Kommentaren har været bragt i Nordjyske d. 18. september 2020)

Del artiklen her: