I ABSURDITETENS TIDSALDER

Christianity-vs-Islam
Del artiklen her:

Af Ruth Bering.

INDVANDRING: En smed blev fyret i virksomheden Alfa Laval på Lolland, fordi han ikke ville underskrive en erklæring om at have deltaget i et halalkursus. Hans firma er leverandør til flere muslimske lande og har lovet, at der ikke vil være alkohol eller svinekød på arbejdspladsen. Det har firmaet naturligvis ret til, men smeden var ikke enig, og så var det ud af vagten…uden løn.” Islam sniger sig mere og mere ind i vort samfund, og nu også på vore arbejdspladser,” siger han. (Kristeligt Dagblad 22.4.). Og det har han jo ret i.

Og muslimer verden over morer sig over Vestens toleranceniveau, som de betragter som en svaghed, mens Vesten selv ser det som en styrke, og de bruger vor svaghed til at trænge mere og mere ind i vor verden.

For vi lever i absurditetens tidsalder, og en absurditet er det, at vi alle skal overbevises om, at islam intet har at gøre med terrorisme, ja, det er i sandhed fredens religion, uagtet synlige kendsgerninger og talrige tilskyndelser i koranen til vold mod vantro. (Jihad Watch 14.4.).

Leder af organisationen Friends of Israel, Elwood McQuaid, skrev allerede i 1993:”Sameksistens med Vesten vurderes højt i den islamiske verden. For muslimer er der meget mere at vinde i Mellemøsten og Europa gennem gode forbindelser, som i sidste ende vil vinde fremtiden for Allah og hans folk.” (Israels vægter nr.1. febr.)

Ca. 30 år er gået, og vi ser, at:

Pr. 1. januar 2021 er der i alt 817.438 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 14 pct. af den samlede befolkning.

522.640 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande, heraf 284.920 personer med oprindelse i MENAP-landene og Tyrkiet. (Kilde: Udlændinge- og Integrationsministeriets Udlændingedatabase, IMBEF02 og statistikbanken i Danmarks Statistik, FOLK2.)

Befolkningssammensætningen ændres støt

Så befolkningssammensætningen i Danmark ændres langsomt, men støt.

Kombinationen af den fortsatte muslimske tilstrømning, familiesammenføringerne og muslimernes høje fødselsrate betyder, at antallet af muslimer i Danmark vil vokse til 770.000 i 2050 svarende til 12 pct. af befolkningen, skønner det anerkendte Pew Research Center. (Rossmann, 24NYT 4.4.).

”Indvandrere står for næsten al bandekriminalitet. Derfor skal Danmark fortsat føre en stram udlændingepolitik”, siger Rasmus Stoklund (S). (Netavisen Pio, 8.4.).

Vi kan glemme alt om asylstop 

Men ifølge Den korte Avis (29.9.) kan vi glemme alt om asylstop, for på kun 13 år har ikke-vestlige indvandrere i Danmark født over 100.000 børn… 

Som Tyrkiets præsident Erdogan har erklæret, vil muslimer føde de vantro kaput, alt imens integrationsminister Tesfaye fører symbolpolitik… mon han selv mener, det nytter?

Europas grænser skal beskyttes, siger den ungarske minister og historier Zoltàn Kovàcs, og tilføjer, men fortæl mig lige; hvornår har de europæiske landes befolkning fået mulighed for at tage stilling til og stemme, om de ønsker at leve i et multietnisk Europa? Og alt imens har EU planer om at gøre 34 mio. migranter til EU-borgere, som vil tildeles statsborgerskab med stemmeret.” (Gatestone 17.12.).

Danske politikere har ødelagt vort land

De danske politikere, som gennem de seneste 40 år har stemt for indvandringen, har ødelagt vort land.

Nu hænger I på den og forsøger at få os til at tro, at I kan gøre noget som helst, der ikke allerede er forsøgt uden held. I sidder ikke med aben, men med en hel zoologisk have… flytte rundt på ghettoboliger eller rive dem ned for nogle milliarder skatteyderkroner og sprede beboerne m.v. Så forsvinder problemerne… tror I…

Hvornår opdager I, at ghettobeboerne ikke ønsker at blande sig med vantro? De værner om deres egne enklaver… sådan er det bare…og indtil videre koster det danske skatteydere 90 mia. kr. årligt.

Som Margaret Thatcher udtrykte det: ”Problemet med socialisme er, at man ender med at løbe tør for andres penge”.

(Kommentaren har været trykt i Nordjyske Stiftstidende d. 29. april 2021)

Del artiklen her: