EN RUNGENDE TOM VACCINATIONSHAL -1.000 LEDIGE TIDER

Hospital
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

Det svenske Aftonbladet bragte den 2. maj en artikel om den igangværende injektions-kampagne i broderlandet Sverige.

”Vi forstår ikke hvorfor her er så få mennesker”, siger en forundret sygeplejerske.

En reportage fra Kista (lidt nord for Stokholm) beretter, at Kistas kæmpestore messehal, som er indrettet til at kunne injicere 10.000 mennesker pr. dag, er rungende tom. 

Og ja, denne kæmpehal er næsten totalt ribbet for mennesker som vil corona-injiceres. Du kan se billederne og læse Aftonbladets reportage her.

Det er blot nogle få dage siden, at den svenske regering fremrykkede det ”forsinkede” injektions-program. I det lønlige håb at få alle til at strømme til injektionshallerne har også svenske myndigheder benyttet sig af tricket: ”Der er desværre stor mangel på vaccine-doser, og vi ved ikke hvornår vi kan skaffe flere”. 

Jeg ved ikke om den fidus nogen sinde har givet pote i form af flere nøgne skuldre istukket kanyler fyldt med en eller anden væske de kalder ”vaccine”. Jeg har dog hørt, at fårene tilsyneladende er hoppet på limpinden.

Men ét er sikkert: Denne gang synes anstrengelserne at læne sig op af den totale fiasko. En anden mulighed er naturligvis, at de resterende uinjicerede ikke tilhører flokken som er gået i fåre-gang.

Som Aftonbladet siger, er strømmen af vaccine-villige stoppet, og de få som kommer bliver ”vaccineret” umiddelbart uden ventetid, og endog længe før den tid de har bestilt.

En sygeplejerske siger: ”Lige nu sidder vi bare og venter på, at der skal komme nogle flere. Vi har mere end 1.000 doser, som vi kun venter på at fordele, men både i går og i dag er der kommet meget få mennesker”. Og videre: ”Vi forstår ikke, hvorfor der nu er så få folk her”. 

Før den regerings- og coronavenlige avis ”Aftonbladet” slutter sin reportage, får vi et billede af en maske-iført 63-årig kvinde, som vist nok skulle have udtalt: ”Jeg er lykkelig nu, efter jeg har fået den første dosis vaccine”.  Da hun er iført maske, er det ikke lige til at afgøre, om hun faktisk er lykkelig eller hun måske allerede har fortrudt ”skulder-skuddet”.

Og så til Aftonbladets slut-salve:

Således gør du for at bremse smittespredningen:

Allerede her får jeg en nagende tvivl, om nu også dette Aftonbladet ved, hvad de taler om. Er alle eksperter (ja endog producenterne selv) ikke rørende enige om, at man efter at være ”færdigvaccineret” med denne mRNA-injektion stadig er smittespreder, ja endog kan få corona? Det tegner ikke godt for de efterfølgende råd.

1. Bliv derhjemme.

Jeg ved søreme ikke om det er en god ide at ”blive hjemme”. I hele verdenshistorien har vi netop opnået naturlig immunitet ved at blande os med andre og dermed få ”opdateret” vores immunforsvar. Mange virologer siger det samme. Mon ikke denne forfatter skulle tale med bare en enkelt af den type?

2. Se til at blive testet for covid-19, hvis du har symptomer.

(Jøsses kineser! Alle disse PCR-tests har været dømt ude i mindst et halvt år nu. Selv WHO og de svenske sundhedsmyndigheder er klar over, at den PCR-test er fuldkomment ubrugelig og ikke kan afgøre noget om helst. Læs dog for pokker i det mindste hvad WHO siger!

3. Anvend ansigtsmaske.

Det er begyndt at blive lidt trættende. Den kvinde som skriver dette – eller er det myndighederne som forlanger det – ved da ingenting.  Ansigtsmasker for at stoppe ind- eller ud-ånding af virus-partikler er ikke muligt. Det er som at tro, at en ært afskudt fra en ærtepistol kan stoppes af et fodboldmål. Sund fornuft synes at være en skrigende mangelvare.
Og hvad med alle de sygdomme som ansigtsmasker kan medføre?

Formål: At gøre os bange
De resterende ”råd/krav” lyder: Isoler hele familien, hvis nogen er smittet.  Arbejd hjemmefra. Hold afstand. Hav kun samkvem med meget få personer. Gå alene ud at handle. Hvis du har været udenlands, skal du mindst en uge i karantæne og få covid-test efter 5 dage.

Jeg nøjes med at henvise til punkterne ovenfor. Samme idiotiske forslag, som kun har til formål at gøre os så bange, at vi bønfalder vores ”rare politikere” om at fratage os vores rettigheder og forlange at blive injiceret, så vi hurtigst muligt kan modtage vores dyrebare ”vaccinations-pas”. 

Hvis du ikke forstår, hvad dette ”vaccinations-pas” (som blev planlagt længe inden nogen havde hørt om en ”corona-krise”) vil medføre af tvang og underkuelse af dig, vil jeg anbefale, at du søger information. 

***

En let tilgængelig forklaring findes her – hele verden følger samme køreplan. 

En længere og mere dybgående forklaring findes bl.a. her: Vaccine Passports Were The Secret Plan Behind The Totalitarian Lockdowns All Along. 

Og et overblik over hele denne såkaldte corona-pandemi ved advokat Reiner Fuellmich.

 

Del artiklen her: