HVORDAN KAN JEG VIDE, HVEM DER SIGER SANDHEDEN? DEL 2

PragerU
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

De, der undertrykker ytringsfriheden, er formentlig dem, der lyver, lød det fra Dennis Prager, som den 5. november var i København for at modtage Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris. 

I ”Hvordan kan jeg vide, hvem der siger sandheden – Del 1” beskrev jeg mediernes og undervisningshierarkiets censur af den evolutionskritiske hypotese kaldet intelligent design-hypotesen.

Men undertrykkelsen af åben dialog finder vi overalt, og de seneste snart 3 år har vist, hvor omfattende og farligt dette fænomen er. Præcis de samme mekanismer af undertrykkelse, som jeg kendte fra evolutionsspørgsmålet, bliver nu praktiseret af sundhedsbureaukrater, politikere og medier overfor de læger og forskere, der siden 2020 har været kritiske overfor massetiltag og eksperimentalindsprøjtninger – et emne, som Prager også bragte på bane i sin tale: 

Because people could not speak the truth about COVID or vaccinations, we have lived with a world of lies in medicine.

Forfølgelse, fyringer, fængsel

Emails mellem Tony Fauci og Francis Collins, verdens formodentlig mest magtfulde sundhedsbureaukrater, afslørede, at de aktivt undertrykte holdningen hos de 60.000 læger og forskere, som underskrev The Great Barrington Declaration. Fauci og Collins opfordrede medsammensvorne til hurtigt at iværksætte en kampagne imod de 3 top-epidemiologer, der stod for denne deklaration, som gik imod de autoritære massetiltag, som politikere verden over indførte uden nogen videnskabelig evidens som grundlag.

Collins

Vaccinekritikerne udsættes for samme forfølgelse, og vi ser nu dygtige og troværdige forskere som Sucharit Bhakdi og Peter McCullough forsøgt gjort tavse gennem fyringer, destruktion af deres akademiske status og, som det er tilfældet med dr. Bhakdi, enddog med trussel om fængsel.
Som Prager siger i sin tale: Læger, der siger sandheden, kommer i vanskeligheder. Med det udsagn er det tydeligt, at Prager ved præcis, hvad der foregår. 

Orwelliansk

Kritikere af de eksperimentelle mRNA-vacciner stemples som antivaxere og spredere af misinformation. Læger, der gennem empirisk evidens har konstateret, at hydroxyklorokin, ivermectin, D-vitamin, C-vitamin og zink etc. kan forkorte og dæmpe COVID-19, hvis anvendt tidligt i sygdomsforløbet, stemples som farlige spredere af misinformation.
Enhver tale om ivermectin bortcensureres konsekvent på YouTube og andre sociale medieplatforme, og som dr. Campbell fortæller i en af sine seneste videoer, arbejdes der nu aktivt på, at kun statsinstitutioner og officielle organisationer som WHO har adgang til at lave videoer med sundhedsmæssigt indhold på de sociale medier. Formålet er, fremgår det, at komme misinformation til livs.
Det er ganske Orwelliansk.

Så hvem er det, der lyver? 

Ordet “misinformation” er i forbindelse med COVID-19 og vacciner kodeord for åben debat. Kun ved at forhindre “misinformation”, altså den åbne debat, kan man fastholde de fejlagtige narrativer om, at vaccinerne er sikre og effektive, og at lockdowns, masker og social distancing har effekt på en pandemi, – igen emner, som Prager havde med i sin tale og, som ophidselsen i hans stemme viste, berører ham dybt.

Så hvem er det, der lyver? Ifølge Prager er det dem, der undertrykker ytringsfriheden og forhindrer den åbne dialog, der ikke er på sandhedens side. Og jeg vil så tilføje, at de, der ikke har rent mel i posen, alene bruger deres ressourcer på at lukke munden på andre i stedet for at holde sig til at argumentere for deres egen sag. Undertrykkelsen af ytringsfriheden går i al sin enkelhed ud på ikke selv at blive afsløret. 

Min erfaring fortæller mig, at Prager har ret. Jeg håber, at alle andre også snart vil få øjnene op for dette indlysende faktum.

———–

Lidt mere om ytringsfrihed og sandhed: https://newspeek.info/ingen-ytringsfrihed-ingen-sandhed/

Del artiklen her: