HVOR DYB ER USA’S DYBE STAT?

Lindsey Graham
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

Ingen kan være i tvivl om, at præsident Trump nu går efter sine plageånders strube. På twitter skriver han, at det nu er sidste chance. Hans sagfører, Rudy Giuliani, er netop hjemvendt fra Ukraine med, hvad han siger, er uomstødelige beviser på Biden-familiens korruption og medvirken til hvidvask af penge. Hvilket kunne tyde på, at præsident Obamas administration enten selv var korrupt eller dækkede over korruption.

Lindsey Graham, formanden for Senatets retsudvalg, der har lovet undersøgelser af manøvrerne i forbindelse med spionagen mod Trump, er ikke overbevist. Efter en samtale med justitsminister Bill Barr, siger han, at Giulianis beviser muligvis er russisk propaganda. De skal først undersøges af efterretningseksperter, før de kan tages for gode varer. Gud ved, hvor længe, det kan tage.

Graham fastholder imidlertid, at han fortsat agter at afhøre vidner om baggrunden for de såkaldte FISA-afgørelser, der tillod FBI at spionere mod præsidenten, og som banede vejen for hans impeachment.

På CBS’s Face the Nation, søndag, udtaler han:

“Jeg vil til bunds i FISA-processen, fordi den var udtryk for magtmisbrug af Justitsministeriet og FBI. Og vi vil sikre os, at Hunter Bidens interessekonflikt bliver undersøgt, fordi det er på sin plads [legitimate]. Hvordan kunne Joe Biden virkelig bekæmpe korruption, mens hans søn sad i Burismas bestyrelse?”

Burisma er det dybt korrupte ukrainske energiselskab, der bl.a. er sat i forbindelse med hvidvask af penge, og hvor tidligere vicepræsident Joe Bidens’ søn, Hunter Biden, pludselig fik en bestyrelsespost og en fyrstelig hyre uden at have ringeste kendskab til Ukraine eller energisektoren.

Hvornår mon Lindsey Graham går i gang?

Hvis det ikke sker snart, må præsident Trump nok erkende, at Den Dybe Stat er dybere, end selv han havde forestillet sig.

[Læs mere her]

Del artiklen her: