HVEM TRÆKKER I UKRAINE-TRÅDENE?

UkraineMap
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

Verdenshistorien er fuld af eksempler på censur, at mennesker med anderledes tanker og meninger end magthaverne, bliver udelukket og aldrig gives en chance for at komme til orde. 

Dette er den ”normale” procedure i alle krige, så normal at vi ikke engang tænker over det. Ikke heller tænker vi over, at krige kan udkæmpes uden andre våben end ord.

Se tilbage på sidste verdenskrig hvor ingen ”opposition” i Nazityskland kunne komme til orde, og de få ”anderledes” kunne tælles blandt de heldige – om de slap med livet i behold. 

Men vi behøver ikke gå 80 år tilbage i tiden for at forstå dette. Fjern blot i et par sekunder søvnen fra dine øjne og se på den vestlige verden i dag: Hvem holdes ude, hvem karaktermyrdes? Hvis synspunkter ses/høres aldrig i medierne, og hvilke tanker og meninger er tilladte – ja, så ”tilladt” og velkomne, at der tilsyneladende ikke er plads til noget som helst andet? 

Har du aldrig undret dig?
Har du aldrig undret dig – blot en lille smule – over, at ALLE vestlige medier fra morgen til aften giver dig præcis de samme ”tilladte” historier og karaktermyrder alle disse ”løgnagtige” mennesker, som ikke følger trop? Som ikke er bøjet, formet og presset ned i magthavernes støbeform?  

Har du blot en smule kritisk sans, en smule sund fornuft, må tanken i det mindste have strejfet dig, at en sådan ”enighed” må være formuleret og dirigeret fra samme kreds, må stamme fra samme kilde, som har det samme mål? 

Om det er lettere for dig, så tænk igen tilbage på 2. verdenskrig og propagandaminister Goebbels’ ensretning af, hvad det tyske folk blev tilladt at tænke og mene. Af en eller anden – måske forståelig grund – er det normalt for os mennesker, at vi ser vores egne fejl og mangler uden for os selv i stedet for inden i os selv. Et velkendt fænomen i øvrigt, som går under betegnelsen ”projektion”.  

Hvis vi vil lære noget om, hvad der skjuler sig i vores indre, er det en glimrende ide hver gang, vi peger fingre af en anden, at vende fingeren ind imod os selv. Vi kan nemlig være bombesikre på, at det er dér inde, vi kan finde den grimme og smertefulde ”sandhed” om os selv – den ”sandhed”, vi ser i de andre, fordi vi ikke magter at se den i os selv.

Hvem kommer til orde i alle medier?
Til slut vil jeg blot bede dig – selvfølgelig kun om du har lyst: Se dig lidt omkring, se hvem der i dag må tale, og hvem der ikke må. Se hvem der kommer til orde i alle medier og hvem der ikke gør. Se hvem der karaktermyrdes, og hvem der fremhæves som ”sandhedssigerne” og ”kloge-hovederne”, vi alle skal tro og følge – ja selv ind i døden. 

Tænk så over dette faktum: Når fortidens ”krige” blev sluttet, og vi med ”bagklogskabens øjne” så tilbage på begivenhederne, på censuren der lukkede munden på dem, som mente og tænkte anderledes – måtte vi ikke da erkende, at det netop var dem – de udstødte – der talte sandt, og censurmagerne som var fulde af løgn? 

Zelenskyj har lukket alle medier, som ikke taler hans sag

Zelenskyj har lukket alle medier, som ikke taler hans sag, der findes nu kun 1 kanal i hele landet Ukraine. Han har fået fængslet/myrdet/udvist alle anderledestænkende, har forbudt oppositionspartierne, har forbudt mennesker at tale russisk, har forbudt børn at tale deres modersmål i et Ukraine, hvor mere end halvdelen af indbyggerne er russisk-talende, har fået nazister inkorporeret i alle hærafdelinger etc. etc.

Alle ved, at nazisterne har tabt krigen i Ukraine, men Zelenskyj vil, at den fortsætter. Hvem har interesse i, at en tabt krig fortsætter og flere myrdes, torteres, udslettes? 

De for hvem menneskers dødsskrig overdøves af pengestrømmenes forførende og lifligt brusende larm. De for hvem menneskedød – ikke liv – er en børssucces. De som sandalmanden kaldte satans yngel. 

Drag dine egne konklusioner. 

Igor Kolomoisky
Bortset fra det så er Igor Kolomoisky (zionist, milliardær og oligark) Zelenskyjs nummer 1 puppet-master. Igor er medlem af den grænseløse zio-klub hvis medlemmer på forunderlig vis besidder flere rigdomme end godt er både for dem selv og alle andre. 

Det var Kolomoisky, der iscenesatte klovnen i TV-rollen som den folkekære præsident og senere også iscenesatte ham som Ukraines ”rigtige” præsident. Intet kommer fra Zelenskyjs mund uden Kolomoiskys tilladelse, for han har gjort klovnen til landsleder og mangemillionær. 

Selv heroin-afhængige ved, at de tråde, som holder hjerne- og hjerteløse dukker i oprejst stilling, er meget tynde og klippes nådesløst let.

 

Del artiklen her: