HVAD SKETE DER EGENTLIGT I BRUXELLES-DEMONSTRATIONEN?

Brussels
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

De statsstøttede mediers propaganda holder fortsat en stor del af klodens befolkninger i uvidenhed om covid-bedraget. Og det er slet ikke forbi endnu. 

Det, som har overrasket mig mest, igennem de seneste to års corona-cirkus, er, hvor mange feje, følgagtige mennesker, der er i denne verden. Som makker ret og slår hælene sammen, når de statslige myndigheder rykker ud med deres drakoniske tiltag. Som konsekvent ifører sig mundble, selv om de har vist sig sundhedsfarlige. Som lader deres børn stikke – til trods for at big pharma har gang i et storstilet medicinsk eksperiment med nødgodkendte injektioner, der gør nazisternes forsøg rangen stridig.  

Men ok – propagandaen ER massiv. Her et eksempel fra Bruxelles, hvor der blev afholdt en fredelig demonstration d. 23. januar, men hvor det lykkedes myndighederne og de statsstøttede medier at få iscenesat en teaterforestilling med Antifa som vigtig aktør: Brussels – What Really Happened?  

Her følger introen: 

January 23, 2022: Half a million people went to Brussels (Belgium, EU capital) to demonstrate against the mandatory QR-codes and Covid vaccinations. What was a beautiful, colorful. and peaceful protest was corrupted by Antifa, the Police, the Milita…

***

Men kan man nu stole på, at det er den fredelige demonstration, der er den korrekte version af virkeligheden? At det ikke er tåregassen og vandkanonerne og volden?  

Som vi altid skriver på NewSpeek: Læs og lyt til argumenterne, se på billederne og døm selv. 

Del artiklen her: