HVAD SKER DER MED EUROPA? ER EU EUROPAS UNDERGANG?

SaveUkraine
Del artiklen her:

Af Bitten-Kirsti Nielsen. 

Nu begynder det så småt at dæmre for Europas korrekte i ånden, at denne krig vist ikke så meget handler om Ukraine, men er et historisk opgør mellem USA og Rusland og den nye magtkoncentration i Øst. At krigens massakre på de europæiske vasallers økonomi er en kendsgerning.

Som de interesserede vil vide, så har Europa siden 2015 trænet ukrainske styrker gennem Nato for at få Rusland sparket ud af Europa og ikke mindst afskåret Rusland fra Tyskland, mens vi i Europa skal tage skraldet, hvis Rusland skulle blive presset til at smide bomber.
For USA fører ikke sine krige på egen jord. USA’s præsident kan heller ikke erklære et land krig, da det ville kræve en erklæring fra Kongressen i henhold til USA’s forfatning. Men USA og Nato kan bombe, organisere og blande sig i andre landes interne politik og påtvinge dem sanktioner, som de vil.

Den plan, man følger i Davos, burde kræve al opmærksomhed
Jeg tror, at det ville bekymre danskerne, hvis de kendte til de faktiske forhold både geopolitisk og i Europa, men hvor mange ved for eksempel, at “Great Reset” venter lige om hjørnet?
Lars Løkke – og Klaus Schwab fra Davos – fik nemlig indmeldt Danmark i World Economic Forum i Løkkes regeringsperiode, og den plan, man følger i Davos, burde kræve al opmærksomhed. 

Men det projekt bliver aldrig nævnt med et ord i dansk politik og slet ikke i en valgkamp. Ej heller Mette F-regeringens formodede kendskab til sabotagehandlingen af North Stream 1 og 2 er blevet drøftet, selvom det var en krigshandling helt tæt på dansk farvand, som i øvrigt bliver overvåget af Natos sonder.
Det samme med EU og von der Leyens nye sanktioner, som træder i kraft til december, eller Zelensky, der afkræver os penge og råber på en atombombe over Moskva.
Ville det ikke have været rimeligt med en alvorlig diskussion i DR om disse brandhotte emner op til et valg?

Lydige tossehoveder, som vi er
Men nej, for vi skal snakke klima og have grøn energi og spise insekter, og vi nedlægger landbruget – som tværtimod burde styrkes netop nu – og for en sikkerheds skyld afkobler vi os fra import af gødning fra Rusland, lydige tossehoveder, som vi er.

Nu er den tysk-russiske alliance som bekendt ødelagt og vil påføre Europa (måske) varig skade, medmindre tysk industri presser på for at få genoprettet fornuftige forhold. Og det gør de!

Nå ja, den slags emner på dagsordenen ville sikkert have lagt en dæmper på valgfesterne, og jeg gætter på, at den skrigende hob, der hujede i baggrunden ved DR’s interviews ved festlighederne, ikke aner, hvor på landkortet Ukraine ligger, eller hvem der er chef for Nato. De lød, som om de kom lige fra en klassefest på skolen, og de vil selvfølgelig fremover få deres info fra Danmarks Radio, som vil sikre informationsniveauet.

Den danske befolkning forholdes vigtig information
Den danske befolkning forholdes vigtig information. Måske skyldes det danskernes utilstrækkelige sprogkundskaber, da det store udbud af informationer (på nettet) er på andre sprog. Og hvem orker at tygge sig igennem en tekst på et andet sprog, når så meget andet skal ordnes i hverdagen, før man kan slå sig ned og læse den? 

Men i Frankrig og Tyskland går folk nu på gaden og tilkendegiver deres vrede ved demonstrationer. Især i Tyskland – Europas primus motor – er bekymringen stor. 

Begynder vi i Danmark først at se, at noget ikke stemmer, når det er for sent?

Del artiklen her: