HVAD SKAL VI MENE OM ELON MUSK?

ElonMusk
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Tilbage i april skrev jeg denne artikel HVAD SKAL VI MENE OM ELON MUSK? ER HAN FORSVARER AF YTRINGSFRIHEDEN?  

Jeg sluttede artiklen af med ordene: 

”Jeg stoler ikke på Musk over en dørtærskel, og skulle det vise sig, at det er mig, der tager fejl – at Musk i virkeligheden ER på ytringsfrihedens side – skulle intet glæde mig mere.

Det vil være skønt at have taget fejl!”

Min konklusion i skrivende stund (18.11.22) er indtil videre den samme som i april, men siden da har jeg været i dialog med debattører på bl.a. platformen Telegram, der har et langt mere nuanceret syn på Elon Musk. 

Deres argumenter fortjener at komme frem. Eftersom jeg tilsyneladende er gået galt i byen med Kinas social credit system, så er jeg det måske også med min vurdering af Elon Musk!   

Modargumenter til antagelsen om Musk som kontrolleret opposition
At have været en tur igennem et eller flere af World Economic Forums programmer er ikke nødvendigvis et bevis for, at en person er en del af deres agenda. Igennem de seneste 30 år må der være udruget en del gøgeunger derfra, som ikke er sprunget med på vognen. Heriblandt Musk. 

Thierry Baudet fortalte i et interview for nogle måneder siden, hvordan verden lå åben for ham, da han påbegyndte sin politiske karriere. At der ikke var det, han ikke kunne blive. Ikke det, han ikke blev tilbudt. Han må have været en “perfekt fangst” – ligesom Macron og Trudeau. Han uddybede det ikke, men er nu “afhopper”, hvilket har udløst en hetz mod ham i Holland. 

Siden Elon Musk proklamerede, at han var registreret som republikansk vælger, og siden buddet på Twitter, har han reelt været udsat for det samme som Donald Trump. 

Lad os sige, de begge er kontrolleret opposition. Med Trump giver det absolut ingen mening. Når man tæt har fulgt hans politik, hvad han fik gennemført trods had og modspil “indefra”. Samt hvor meget lettere det hele kunne være været ved at lade ham blive siddende i 2020.
Ja, Trump har taget fejl, men han har skullet navigere i det omfattende netop kontrollerede oppositionskartel inden for selve det republikanske parti, de såkaldte RINOs. 

Trump taler undervejs i sin præsidentperiode direkte til globalisterne og undsiger deres planer. George Soros tager tydeligvis teten i forhold til for enhver pris at få svindlet Trump ud ved valget i 2020.

Midtvejsvalget er faldet ud præcist som forudsagt: Republikanerne vinder stort, men de kommer ikke til at få magten over både Huset og Senatet. Det vil give dem for megen magt – juridisk og i forhold til generelt at få omstyrtet Biden-administrationen.

Nu forsøger ’man’ at sætte de stærkeste republikanere op imod hinanden. 

Musk – og Greta Thunberg
Tilbage til Musk. Man kan ikke generalisere omkring mennesker med asperger-syndrom, men de er så vidt vides meget grundlæggende drevet af retfærdighedssans. At det så i tilfældet Greta Thunberg er blevet brugt og misbrugt – hvorfor hun også fremstår så entusiastisk og målbevidst som hun gør… Greta Thunberg: et barn med ikke kun asperger-syndrom, men også diagnosticeret med både ADHD, OCD og spiseforstyrrelse. 

Hele historien om Greta Thunberg er forfærdelig. Med disse diagnoser kaster hendes forældre hende reelt for løverne. Eksponeret for hele verden, pålagt en agenda. Helt sikkert hjernevasket. Hun tror på, hvad hun har prædiket. Hun er helt uskyldig i dette beskidte spil, og det er virkelig skummelt at observere. 

Musk er så heldigvis en voksen mand med et bedre bagland, lader det til. Han har kunnet nørde så meget rundt i sine særinteresser, at han har skabt et liv, han selv er herre over – modsat barnet Greta.
Asperger i mænd kommer også nok lidt anderledes til udtryk end hos kvinder. De kan agere ret resolut hen imod problemløsning og nørder også ud af boksen med det, hvis der er trygge rammer. Hos begge køn er intelligensen typisk høj.  

Der findes et interview med Elon Musk, hvor han bliver spurgt om, hvorfor han vil købe Twitter, lidt om hans asperger-diagnose, og hvad der driver ham. 

Meget generaliserende siger man om aspergere: de kan ikke lyve. Så Musk mener altså, hvad han siger. 

*** 

Så hermed er en række argumenter både for og imod Musk som kontrolleret opposition lagt frem. De kommende måneder vil afgøre, hvilken side der ’får ret’.  

*** 

Efter jeg havde skrevet ovenstående modtog jeg følgende på Telegram:

  MuskTweet

Elon Musk liked a tweet from Ian Miles Cheong 

https://twitter.com/stillgray/status/1593427375751983104

Twitter might have stopped World War 3. When Zelensky and MSM outlets were reporting that Russians attacked Poland, Polish journalists and independent military analysts were quick to point out that the missiles were Ukrainian in origin. This lowered the temperature significantly.

Del artiklen her: