HVAD SKAL MAGT BRUGES TIL?

christiansborg
Del artiklen her:

Ruth Bering. cand. psych. Aalborg. Nordjyske den 28. september 2019

MUSLIMER: DR’s tekst-tv 13.9.: “Nu har vi fået magten, som vi ønskede det, og nu skal den også bruges til noget”, siger Morten Østergaard. Og hvad skal han så bruge magten til, og hvem har givet ham den? Det ved vi jo, for et års tid inden valgkampen turnerede han blandt danske ghettoer og fik imamer til at hjælpe med at score muslimske stemmer. Det gav pote og fordoblede stemmetallet for De Radikale, og selvsamme pote bruges nu til at lette danske skatteydere for penge til glæde for muslimerne, der skal have noget til gengæld. Fik De den? for den er morsom i al sin tristhed. Dersom man anser kulturberigerne for en fjende af vort land, der vil indføre sharia and all that jazz, hvis de fik magt, som de har agt, og det skal de nok få en dag med hr. Østergaards hjælp, hvad kalder man så en sådan handling mod sit land?

Så nu skal der flyttes rundt på tingene på Sjælsmark Kasernes udrejsecenter for afviste asylansøgere fortæller De Radikales leder i TV 2 News (22.9.). Vel sagtens med dertil øgede omkostninger for danske skatteydere.

Som Den Korte Avis skriver (18.9.): “Foreløbig har regeringen og rød blok lagt ud med at bruge danskernes penge til at øge de sociale ydelser for indvandrerfamilier, hvilket samtidig vil gøre indvandrere mindre motiveret til at arbejde. Og naturligvis virke tiltrækkende på yderligere indvandring”. Som de siger i show-business: ”giv dem, hvad de vil ha’, og de kommer.”

Hvem er det så, politikerne tildeler danske statsborgerskaber? Det fortæller Rasmus Jarlov, idet han refererer fra et møde i indfødsretsudvalget (12.9.); og jo, han er rystet over, hvor mange der får statsborgerskab. Selv med en fængselsdom på op til et år kan man blive statsborger i Danmark og dermed få medejerskab og stemmeret i vort land. Ja, der er endog partier i Folketinget, som mener, at folk fra Mellemøsten, som ikke kan tale dansk og har psykiske lidelser, skal være danske statsborgere, fordi det er synd for dem, ikke fordi det er godt for Danmark, hvilket han finder forfærdeligt.

Alene i 2016 fik 15.000 fremmede tildelt danske statsborgerskaber; flest fra Irak, Afghanistan, Somalia og Tyrkiet (Jyllands-Posten 30.6.2017)… Vi skal åbenbart favne den ganske verden, mens vi selv årligt afleverer milliarder til mennesker, der aldrig har løftet en finger for Danmark. Så når talen er om integration af de mange fremmede, ser Mikkel Anderson større konflikt mellem danskere og indvandrere, læs muslimer, i fremtiden. For kulturkonflikter affødt af indvandringen, fylder mere end nogensinde. (Document 16.9.)

Randers Amtsavis 22.9: Det vestlige Aarhus hærget af bilbrande i nat. Mindst syv biler udbrændte. Kvinder i Aalborg bliver antastet og generet verbalt med grove tilnærmelser af bander af unge indvandrerdrenge. (Facebook, Lars Dahl-Jensen 15.9.) Og at systemet er konfliktsky og stadig smider penge efter problemerne, gør dem kun større. At penge ikke løser kulturproblemer synes tindrende klart, så hvorfor fortsætter politikerne med at smide penge efter uintegrerbare indvandrere? spørger Mikkel Anderson. (Document 16.9.)

Hvorfor de fortsætter? Vel sagtens fordi de ikke aner deres levende råd over for de tilstande, som den katastrofale Udlændingelov af 1983, som ændrede Danmark, har medført. Og snydt bliver vi, så vandet driver. Nogle jihadister trængte til lidt forstærkning og forsynede sig for næsen af myndighederne med en del millioner. En anonym anmeldelse, stribevis af konkursredegørelser, en henvendelse fra svensk politi. Der var nok af advarsler til danske myndigheder. Alligevel bremsede ingen to jihadister i et formodet momssvindlernetværk, før millionerne var væk. (Jyllands-Posten 18.9.) Ingen har åbenbart bemærket, hvordan politisk islam har etableret sig de seneste år og har taget ansvar.

Og tro ikke, at indvandringen stopper, for EU arbejder med en hemmelig plan for fordeling af migranter, hvilket Torino-avisen La Stampa afslører (Document 12.9.): “Ja, Europa tør ikke – tør ikke stå fast på sit eget værdigrundlag, sin egen virkelighed, for Europa er efter verdenskrigenes ødelæggelser så svækket, at man forskriver sig til den skinvirkelighed, der ligger i utopiens dyrkelse af det grænseløse, og således bliver det gjort til en forbrydelse at trække og hævde grænser – bl.a. grænsen mellem det vestlige og ikke-vestlige. EU er skinvirkelighedens erobring af Europa.” (Søren Krarup: ”Dansk Genmæle”, 2019).

Del artiklen her: