HVAD SKAL DER TIL FØR END VORES FORBRYDERISKE POLITIKERE STOPPER DISSE FAUCI-INJEKTIONER?

Del artiklen her:

Erik Refner, senior.

Indtil videre har det ikke været tilstrækkeligt, at 17.000+ i EU, 10.000+ i USA samt et endnu ukendt antal i resten af verden er DØDE af disse *Fauci-injektioner, som medicinal-industrien bilder dig ind er vacciner.

Og hvad skal der til, før end befolkningerne forstår, at de ALDRIG igen skal stole på dem, som tjener milliarder på deres frygt, eller det sygehuspersonale, som alt, alt for velvilligt blot får den tanke at injicere børn hvis risiko for alvorlig sygdom eller død er ca. 0,00000?

Til dags dato har intet tilsyneladende været tilstrækkeligt. De officielt registrerede injektions-dødsfald – og et 10-fold flere alvorlige bivirkninger – har ikke kunnet ryste en eneste politiker. 

Man må spørge sig selv om disse mennesker da er helt blottet for almindelig sund fornuft og ikke indeholder et mikrogram empati for deres medmennesker?

Hvis ikke vores politikere kan, må befolkningen finde den smule mod der skal til for at stoppe dette vanvid. Grænsen må nu være nået. 

Se videoen her som viser et billede af menneskers blod før og efter en Fauci-injektion:

InjectedProof-2

Til venstre ses en forstørrelse af normale, ikke Fauci-injicerede blodceller. Til højre ses en forstørrelse af Fauci-injicerede blodceller.

Foto ovenfor er fra en opfølgning af de undersøgelser som spanske læger for kort tid siden har udført, og hvori de kunne vise, at Fauci-injektionerne indeholdt mere end 99% af det giftige stof Grafitoxid. Se omtalen af de spanske undersøgelser her og her.

*Findes der en enkeltperson som har slået på stortromme for covid-injektions-bølgen, så det er set og hørt i alle statsmedier over den ganske verden, er det Anthony Fauci. Da den mand umuligt har kunnet aflægge noget lægeløfte, skønt han besmykker sig med titlen dr., er hans titel her udeladt. Han er nu desuden blevet afsløret som løgnhals, hvorfor  denne virus ikke længere bør kaldes Kina-virussen eller Wuhan-virussen men Fauci-virussen:

”Ja, efter han havde løjet overfor Kongressen, havde Fauci sådanne mængder at skjule, at det tog et helt år at få frigivet de dokumenter, som beviste, at han løj. Kina-virussen er i virkeligheden en NIH-virus eller en Fauci-virus.

Med nogen ret kan injektionerne således også kaldes Fauci-injektioner.

NIH er det amerikanske regeringsorgan National Institutes of Health som Fauci leder.

*

OBS: Der findes gode, ofte bedre og helt gratis alternativer til Google, Android, YouTube, Twitter, Facebook, Instagram, Amazon, Microsoft, Apple etc. etc. – så hvorfor fylde lommerne på dem du ved ikke vil dig det vel? 

Del artiklen her: