HVAD ER DER GALT MED DISSE MENNESKER: CIVILE, POLITIKERE, MILITÆRIDIOTER?

90seconds
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

Er moderne mennesker – civile, politikere, militæridioter – virkelig så stupide, at de ikke forstår, at russerne ser Ukraine-konflikten som af helt afgørende betydning for landets eksistens?

Besejrer de ikke nazisterne i Ukraine og får de ikke NATO’s og USA’s militærmagt fjernet fra deres grænser, er der ikke 90, men 1 sekund til midnat – et sidste sølle lille sekund, som et forkert ord forvandler til Harmagedon.

Hvad er der galt med disse mennesker?
Hvad er der galt med disse mennesker? Det er som om en dyb søvn er kommet over dem. Tror de, at de selv vil overleve en atomkrig? Mangler de totalt logisk tænkende og sund fornuft? Tror de, at de stadig er militært overlegne? Ved de ikke, at de intet kan stille op imod Ruslands supersoniske missiler, der udrydder storbyer som New York, London og Berlin før end nogen kan sige øhh?

Ingen – bort måske set fra et par kakerlakker – vil overleve: 

Is NUCLEAR DOOMSDAY That Close? | 90 Seconds to Midnight

”Tolerance will reach such a level that intelligent people will be banned from thinking so as not to offend the imbeciles.”

Citatet tilskrives med nogen usikkerhed Dostojevskij (1821-1881). Nu mere end 100 år senere synes dette dog som et faktum for alle selvtænkende.

***

[Til perspektivering dette link til en analyse af Ukraine-konflikten med Brian Berletic:

Western Volunteer in Bakhmut Admits Ukraine is Losing + is the Western Tank Card a Bluff?  

RAND

Update on Russian military operations in Ukraine for January 30, 2023.

Sammenligner situationen i dag med det, USA har skrevet i sit RAND Corporation ”program” fra 2019 og læser op fra et Rand Corporation dokument fra 2023]

***

Del artiklen her: