‘ET PANIKSLAGENT IMPERIUM FORSØGER AT GIVE RUSLAND ET ’TILBUD, DET IKKE KAN AFSLÅ’’

Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

NewSpeek har valgt at give et enkelt link et selvstændigt opslag, fordi artiklen giver modspil til de officielle narrativer (læs: løgne) om Ukraine-krigen. Det kan i den forbindelse nok engang anbefales helt at holde op med at åbne for DR og TV2, der i dag er så langt ude i propagandasumpen, at de decideret forurener rationel tænkning.

Ikke mindst DR’s yndlings-’eksperter’ fra det statsstøttede og dermed indirekte statskontrollerede DIIS (Dansk Institut for Internationale Studier – der i øvrigt lader til at være gået helt woke) med en Flemming Splidsboel i spidsen får meget taletid til at fastholde befolkningen i en filtreret Disney-fortolkning af ’den ukrainske frihedskamp’. 
Det går ikke meget bedre for Peter Viggo Jakobsen fra Forsvarsakademiet.

Hjemmesiden ’The Cradle.co’, hvorfra dagens link er hentet, rummer en oversættelsesfunktion:   

A panicked Empire tries to make Russia an ‘offer it can’t refuse’

“Realizing NATO’s war with Russia will likely end unfavorably, the US is test-driving an exit offer. But why should Moscow take indirect proposals seriously, especially on the eve of its new military advance and while it is in the winning seat?”

”Da USA er klar over, at NATO’s krig med Rusland sandsynligvis vil ende ugunstigt, tester USA et exit-tilbud. Men hvorfor skulle Moskva tage indirekte forslag alvorligt, især på tærsklen til dets nye militære fremrykning, og mens det er i vindersædet?”

Del artiklen her: