23.000 JIHADISTER ER “KUN TOPPEN AF ISBJERGET” IFØLGE HØJTSTÅENDE EFTERRETNINGSOFFICER

Del artiklen her:

(Foto: Oberst Richard Kemp; BBC Twitter)

Højtstående efterretningsofficer vurderer, at politiet vurderer antallet af jihadister i hans land alt for lavt.

Umiddelbart efter jihadangrebet på en koncert for børn og unge i Manchester 22. maj 2017, hvor 22 blev dræbt og 59 såret, meldte den britiske efterretningstjeneste MI5 ud til offentligheden, at det har registreret 23.000 “ekstreme jihadister” i landet.

Det tal er alt for lavt, mener en tidligere højstående efterretningsofficer.

Oberst Richard Kemp er tidligere leder i den engelske efterretningstjeneste og formand for den særlige efterretningsgruppe COBRA, der har ansvaret for at informere den britiske regering angående trusler mod riget.

Læs også: HVIS TERROREN RAMMER DANMARK, BØR LØKKE TRÆDE TILBAGE

Det fortæller han i et interview med BBC.

“Det tal på 23.000 personer, som ifølge MI5 er involveret i jihadaktiviteter, er kun toppen af isbjerget,” advarer oberst Richard Kemp.

Storbritanien er fortsat medlem af EU, hvilket betyder, at de formentligt over hundredtusind jihadister, som efter al sandsynlighed planlægger massive angreb, når de mener, at tiden er inde, har meget let ved at komme til Danmark og de øvrige lande indenfor Schengenområdet.

Kommer jihadisterne til Danmark, vil de uden problemer kunne rejse til Tyskland, fordi Danmark ikke kontrollerer udrejsende. Besøger de nogle af deres tusinder af ligesindede i Sverige, vil de let kunne rejse ind i Danmark, fordi vi heller ikke har grænsekontrol dér.

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: STORT FLERTAL AF EUROPÆERNE ØNSKER NATIONAL KONTROL MED GRÆNSERNE

Se det korte interview her:

Del artiklen her: