HELGE GREEN, PH.D.: FORSKNING SÆTTER SPØRGSMÅLSTEGN VED COVIDVACCINERNE

HelgeGreenPDF
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek har fået lov til at bringe denne rapport, der præsenteres med overskriften ”Nye videnskabelige data sætter spørgsmålstegn ved Covid-19 vaccinernes effektivitet og sikkerhed”.   

Helge Green har sendt rapporten til diverse journalister – der i skrivende stund (04.02.22) ikke har reageret – med følgebrevet: 

”4 ud af 5 danskere er vaccineret mod Corona, og alligevel har vi det højeste smittetal under hele epidemien. Flertallet af de indlagte er vaccinerede, og folk dør af COVID-19 på trods af vaccination. Men regeringen siger, at vaccination virker – hvordan hænger det sammen?

Da jeg selv er forskeruddannet, har en Ph.D. og mangeårig erfaring fra medicinalindustrien, satte jeg mig for at dykke ned i helt aktuel videnskabelig dokumentation for at finde ud af, hvad der er op og ned i denne sag.  

Jeg har gennemgået flere hundrede lægevidenskabelige forskningsartikler omkring COVID-19 og mRNA-vaccinerne. Jo dybere jeg kom ind i emnet, jo mere forfærdet blev jeg. Min oprindelige tanke var søge viden til mig selv, men nu er jeg der, hvor jeg føler en forpligtelse overfor mine medmennesker til at dele dét, jeg har fundet. Det undrer mig dybt, at frit tilgængelig viden, som denne ikke bliver fremført af flere eksperter eller omtalt i den danske presse?

I den vedhæftede rapport har jeg lavet en sammenskrivning af mere end 100 peer-reviewed lægevidenskabelige artikler. Det er skrevet på en letlæselig måde, og alt er dokumenteret med referencer, således at det kan tjekkes. Mit mål er være så faktuel som mulig. Rapporten starter med et resumé på 2 sider, efterfulgt af hovedteksten med uddybende detaljer og henvisninger. 

Jeg håber, at I bliver inspireret til at give emnet fokus i jeres arbejde, da der er et kæmpe behov for formidling. I er velkomne til at kontakte mig, hvis I ønsker.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Helge Green, Ph.D.” 

***

På NewSpeek takker vi atter en gang for, at der findes anstændige mennesker som Helge Green, hvis moralske kompas er i orden. For hold da helt op, hvor er der mange korrupte forskere og ’eksperter’ i systemet, som har holdt tand for tunge i forhold til de mange løgne i corona-bedraget – og er gået i flyverskjul. 

 

Del artiklen her: