HANS RUSTAD: ”TIDLIGERE TALTE VI OM VOLDSMANDENS VETO. NU ER PET OG DANSK POLITI OG RETSVÆSEN BLEVET STIK-I-REND-DRENG FOR VOLDSMÆNDENE”

Justice
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Hvad sker der med retsstaten? D. 28. marts bragte NewSpeek et læserbrev, jeg forgæves havde forsøgt at få trykt i MSM’erne:

”Er retsstaten ved at blive undermineret? Er retsvæsenet i stigende grad politisk styret?  Jeg er i tvivl. Men først var der forsøget på at lave justitsmord på Lars Hedegaard, fordi han offentliggjorde navnet på sin attentatmand, der ellers lå frit fremme på de sociale medier.  Så var der den retslige forfølgelse af bloggerne Steen Raaschou og Jaleh Tavakoli for at have delt en video med de to unge skandinaviske kvinder, der blev dræbt i Marokko. Og nu er en 30-årig kvinde blevet dømt efter en særlig corona-bestemmelse: Hun får to års fængsel efter demo-tale og er blevet dømt for at opfordre til vold under en Men in Black-demonstration.

Er dommen retfærdig? Eller handler det om, at dissidenter, der nægter at underkaste sig de statslige myndigheders forsøg på at lamme og skræmme befolkningen til tavshed, SKAL smadres?”

”Kim Møller risikerer tre års fængsel for afbildning af terroroffer”
I dag kun en uge senere er det muligt at svare på spørgsmålet med en henvisning til platformen Documents artikel om Kim Møller, indehaver af bloggen ”Uriaposten”. 

Artiklen af Hans Rustad bærer overskriften ”Kim Møller risikerer tre års fængsel for afbildning af et terroroffer” og har denne indledning: 

”Noget er sket i kulisserne i toppen af det danske retsvæsen. Nogen har bestemt at enkeltpersoner i opposition til islamiseringen af Danmark, skal straffes for at dokumentere jihadisternes vold.”

Så ja: Det retsvæsen og det politi, som vi var mange, der engang naivt troede, var sat i verden for at beskytte borgerne og udøve (juridisk) retfærdighed, er i dag blevet et redskab for statsmagten til lukke munden på de islamkritikere, der opfatter det som en pligt at dokumentere jihadisternes blodige værk. 

***

Hvis nogen et kort øjeblik skulle have glemt, at islam er politik forklædt som religion og derfor ikke kan sættes på fællesnævner med fx kristendom, så kommer der en lille repetition her.    

Del artiklen her: