HÅRD KONKURRENCE PÅ LÅNEMARKEDET BETYDER BEDRE VILKÅR FOR LÅNTAGERE

Konkurrence
Del artiklen her:

Sponsoreret indhold

Der kommer hele tiden nye långivere på banen på det danske online lånemarked. Det betyder, at du får bedre vilkår og hurtigere kan modtage dine penge.

Der er dog mange forskellige typer af lån og stor forskel på priserne hos de enkelte långivere.

Det har aldrig været lettere at låne penge, end det er i dag. At dømme efter de mange udbydere er markedet for online lån meget lønsomt, ja faktisk kan selv privatpersoner låne dig penge i dag.

Dog kommer der stadig mange af de traditionelle lån, såsom forbrugslån og kviklån på markedet, hvilket er med til at forbedre vilkårene for långiverne.

Rentefri måneder er blevet populære

Den hårde konkurrence har resulteret i at långiverne i stor stil prøver at lokke nye kunder til med 30 dages rentefrihed. Det er primært i form af kreditter, da der ikke er nogen fast løbetid på denne type lån. Det betyder, at hvis du som kunde vælger at indfri din kredit indenfor 30 dage, vil du låne penge helt rentefrit.

Før i tiden var det mest kviklån der havde gratis perioder, men med indførelsen af loven om 48 timers betænkningstid for kreditaftaler med en løbetid på under 3 måneder, er mange långivere gået over til at tilbyde kreditter uden nogen bestemt løbetid.

Du skal dog stadig være opmærksom, for mange långivere tager stadig høje gebyrer, og der er stor forskel på långivernes renter og gebyrer. Derfor er det en god idé at være varsom med hvor man låner og undersøge markedet på forhånd.

Der findes mange forskellige sammenligningssider, eksempelvis financer.com, hvor du kan finde sms lån, forbrugslån og andre typer online lån.

Hvis du laver research på forhånd, vil du kunne tage en langt mere informeret beslutning og finde det rigtige lån for dig. Så husk altid at sammenligne først, indtil du har udvalgt 2-3 långivere, der passer til dig. Send derefter en ansøgning til hver enkelt, så du sikrer dig at få den bedste pris.

Du forpligter dig ikke til noget ved blot at sende en ansøgning afsted.

Del artiklen her: