GRAND JURY DAG 3

GrandJury-Dag3
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået følgende tilsendt – og vælger at bringe det hurtigt frem for at gå ind og redigere, herunder stavefejl]

— CORONA KOMITEES GRAND JURY DAG 3 – Fokus på Christian Drostens PCR, farlige behandlingsprotokoller i 2020 og overdrivelse af dødsfald på grund af covid samt stigningen i antallet af dødsfald efter vaccineudrulningen.

[VIDEO – CORONA COMITEES GRAND JURY DAY 3 – Focus on THE PCR of Christian Drosten – https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7

WEBSTED – https://www.grand-jury.net/]

***


DOMMER RUIs OPSUMMERING – Retssagen starter med dommer Rui da Fonseca e Castro fra Portugal, opsummerede 2. dag i Retten for Offentlig Mening, dette er nogle noter: Vi kiggede på baggrunden for, hvordan denne corona-pandemi udspiller sig, tidligere ansatte i den britiske efterretningstjeneste fortalte, at den virkelige magt bag alt dette er City of London og finansmafiaen, alt udgår fra dem og dens femte kolonne, wallstreet. Disse kriminelle har finansieret krige på begge sider samt narkotika og terrorisme. City of London ledes af en gruppe af familier i et indkøbscenter. World Economic Forum ønsker gennem de unge globale ledere at få magt over hele verden. I USA den dybe stat ledet af Henry Kisinger, der stræber efter verdensherredømmet. Pandemitræningerne var som en generalprøve for 2020. Det sociale kreditsystem vil først blive afprøvet i Kina og derefter alle andre steder.

To eksperter, der tidligere arbejdede for WHO, forklarede, at dette finansielle marked har overtaget kontrollen med både WHO og FN. WHO’s flydende regler, som ikke har nogen som helst demokratisk legitimitet. De havde brug for tilfælde for at erklære international nødsituation og skabte derfor kunstigt cases gennem PCR-testen af Drosten. Dette finansielle marked søger at infiltrere strategiske positioner i politik, retsvæsen og medicin over hele verden.

PCR test af Christian Drosten
Retssagen starter med tidligere WHO-medarbejder, der forklarer, at lægen blev erstattet af PCR-testen, dette er aldrig sket før. WHO fulgte heller ikke de normale protokoller i forbindelse med validering af et pandemisk udbrud. Efterfølgende med en kritik af PCR-testen og Drosten,

PCR-testen blev ikke lavet til diagnosticering, SEROLOGITESTEN var og er den gyldne standard – PCR-testen blev af WHO i januar 2020 udlagt som “The Golden Standard”, og på denne måde er den blevet præsenteret af centre for sygdomskontrol, regeringen og medierne. Men PCR er ikke en pålidelig covid test, den er ikke lavet til diagnosticering, for at bekræfte en infektion skal man lave en serologisk test ved hjælp af viral vævskultur.

Christian Drosten har udviklet eller ændret PCR-testen og er leder af La Charite Institute of Virology i Tyskland. Drosten modificerede PCR-testen i januar 2020 til brug i Wuhan, hvorefter WHO kaldte den for den gyldne standard for coviddiagnostik og anbefalede den til alle – og sagde test, test, test, test. Selv før Drosten skrev sin artikel til støtte for PCR’en, var det kommercielle PCR-testsæt allerede klar til brug efter få dage, det er også vigtigt at bemærke, at vejledningen med PCR-testen også siger, at den ikke kan bruges til diagnosticering.

DROSTENS ANBEFALEDE NR. PCR CYKLUS ØGER FALSKE POSITIVE, FALSKE CASES – Desuden er PCR et molekylært værktøj, som forstærker molekyler, PCR justeres ved antallet af cyklusser, som den er indstillet til, jo flere cyklusser, jo flere falske positive resultater. Drosten sagde i et interview, at den pålidelige tærskelværdi er 26 cyklusser, men i sin senere papir sagde han, at han anbefalede en tærskelværdi på 43 cyklusser. De fleste PCR-tests er indstillet til et højt niveau, hvilket betyder, at de fleste positive resultater i virkeligheden er falske positive resultater, falske tilfælde uden covid.

GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization), en organisation for vaccineindustrien, har også givet penge til La Charite Institute of Virology, som ledes af Christian Drosten – og dermed er der tale om en interessekonflikt. Drosten er også ansvarlig for at anbefale PCR til raske mennesker, og hans partner sælger PCR-tests.

– VIDEO – CORONA COMITEES GRAND JURY DAY 3 – Focus on THE PCR of Christian Drosten – https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7
– WEBSTED – https://www.grand-jury.net/

Del artiklen her: