GENERATION IDENTITÆR SLÅR TIL IGEN

BygFortEuropa
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Ligesom pro-liv alias kritikere af de nødgodkendte, eksperimentelle vacciner har utroligt svært ved at komme igennem med deres synspunkter og argumenter i de etablerede medier, er det også vanskeligt for Generation Identitær. 

Til trods for at de laver spektakulære aktioner, der altid sidder i skabet, skal MSM’erne nok sørge for enten at usynliggøre dem eller – i det omfang de får fokus – defamere dem. 

Men ud skal budskaberne på den ene eller anden måde, og senest er der grund til at gøre opmærksom på deres aktion på Christiansborg: BYG FORT EUROPA!  

Her er introen: 

”Identitære aktivister var mandag d. 13. september på spil, hvor de sendte en klar besked til politikerne ved at projicere slagordene ”Byg Fort Europa!” og ”Europa er vores!” op på facaden af Christiansborg. 

Vi står i denne tid foran en ny bølge af migranter sydfra, og vi er ikke meget bedre forberedt end vi var i 2015. Danskerne skal ikke tro, at de bare kan læne sig tilbage og snylte på de hegn, som Ungarn og andre nationer har været så fornuftige at bygge. 

Hvis vi skal beskytte os selv mod denne bølge, og den næste og den næste, så kræver det, at europæere står sammen for at beskytte vores grænser. 

Et Fort Europa kræver mere end bare hegn og bevogtning. Det kræver også, at vi tager et opgør med idéen om, at man kan møde op ved vores dørtrin og have krav på at søge asyl. Vi kan ikke både forskanse os, og samtidigt lade døren stå åben.”

***

I den sammenhæng er der grund til at gøre opmærksom på, at historikeren Uffe Østergaard – ham der først kunne finde ud af at sige sandheden, da han var gået på pension – har udtalt præcis det samme i Weekendavisen for over fem år siden.  

Jeg anmeldte hans bog HVORHEN EUROPA? i Den Korte Avis og rundede af med et spørgsmål: 

”Til sidst et interessant – og indrømmet, også polemisk – spørgsmål: De seneste 10 år har Uffe Østergaard ifølge eget udsagn været klar over, at den såkaldt danske – eller nordiske – samfundsmodel er noget ganske særligt. Samt at massemigrationen er en katastrofe. Han skriver således, at Europa er truet af en folkevandring, der minder om Romerrigets undergang, hvor barbarerne strømmede ind over grænserne. 

Hvorfor meldte han ikke klart ud i debatten, dengang han stadig sad i sin professorstilling og havde magt til at påvirke politikere, andre beslutningstagere, medier & journalister – og dermed samfundsdebatten? 

Spørgsmålet er retorisk, men jeg konstaterer, at den europæiske elite, som Østergaard repræsenterer, har (haft) store problemer med at forstå såkaldt almindelige menneskers liv og prioriteringer. Og at denne globale elite har afsindigt svært ved at få føling med fænomener som kærlighed til hjemstavnen og patriotisme – der INTET har at gøre med ideologien nationalisme.”  

De ord står jeg ved og konstaterer igen-igen, at Danmark har en rådden elite. Uffe Østergaard er endda en af de bedre. 

Del artiklen her: