FUP OG FAKTA OMKRING SITUATIONEN I KINA

shanghai
Del artiklen her:

Af Per Alsløw. 

[NewSpeek har tidligere bragt analyser af Brian Berletic, der tilsvarende dagens klummeskriver er af den opfattelse, at vi fyldes med propaganda om Kina. Læs, lyt og døm selv] 

***

Jeg har boet og arbejdet i Kina i 13 år

Der har været en del påstande om opstand i Kina på grund af de nedlukninger og restriktioner, som borgerne lever under.

Bl.a. en historie fra én, der påstod at have boet i Kina i mange år. Han ’’havde aldrig set lignende til opstand i alle de år han havde levet i Kina.’’

Jeg har selv boet og arbejdet i Kina i 13 år, hvor jeg havde mit eget firma de sidste 11 år, inden jeg rejste tilbage til Danmark for at følge op på noget dér i forbindelse med mit arbejde.

Ud fra min erfaring med livet i Kina tror jeg helt sikkert på, at den pågældende person (jeg vælger ikke at nævne hans navn), der påstod ’’aldrig at have set lignende til opstand’’, har fuldstændig ret. Han har nok aldrig set en opstand i Kina. 
Til gengæld tror jeg ikke på at han har set det nu. Der er ingen opstand. Der er ingen demonstrationer. Der er ingen nedlukninger. 

Selvom jeg nu har boet det meste af tiden de sidste tre år i Danmark, følger jeg stadig med i, hvad der sker overalt i Kina. Jeg har kontakter i det meste af landet fra de år, hvor jeg rejste landet tyndt i forbindelse med mit arbejde. 

Fup eller fakta?

MainStreamMedierne melder om personer, der er brændt inde, fordi de ikke kunne komme ud af huset, der var låst af pga. nedlukninger. Fup! Fakta er, at ingen huse har været lukket af, så folk ikke frit kunne gå ind og ud, som de ville. 

MSM melder om massive demonstrationer mod styret i Kina, fordi befolkningen er utilfredse med Corona-restriktionerne. Fup, der er ingen demonstrationer og ingen restriktioner. 

Jeg har så sent som d. 16,12 fået en opdatering på situationen på det område. Der er ingen test, nedlukninger eller restriktioner på grund af corona. I løbet af de næste to til tre måneder vil de sidste rester af corona-halløjet være helt udfaset i hele Kina. Ingen myndighed kan finde grund til at opretholde nogen form for kontrol eller restriktioner omkring corona eller anden virus.

Social credit points-system

Social credit points-system. Der har været meldinger i MSM om, at personer er blevet nægtet at rejse, fordi de ikke havde points nok. Fup. Der findes ikke noget system, der minder om dette fænomen. Der er ingen, der har fået nægtet retten til at købe en billet til tog, bus eller fly på grund af et sådant system. Den eneste begrænsning, der har været på rejseområdet er, at mange tog og busser er total booket op ved deres højtider, hvor alle mennesker skal hjem på ferie på samme dag.  

Shanghai
Det har tidligere været meldt ud i MSM, at Shanghai har været lukket ned, og folk sultede, fordi de ikke måtte tage ud og handle eller tage på arbejde, og alle butikker og markeder var lukkede. Der skulle have været politi og militær og robothunde til at kontrollere, at ingen gik ud. 

Det var fup. 

Der var på det tidspunkt lockdown som i Danmark, hvor folk arbejdede hjemmefra, men hvis folk skulle ud og handle eller passe et arbejde, der ikke kunne klares hjemmefra, var der ingen, der tog notits af, at de gik ud. Hvis nogen ønskede at isolere sig fuldstændig og ikke ville ud, fik de leveret gratis grønsager en gang om ugen, så ingen manglede noget.

”Opdragelseslejre”

Der har været skræmmende historier om personer, der er blevet fængslet og sat i ’’opdragelseslejre’’ for at ytre noget, der strider mod styret. 

Fup og løgn.  

Folk taler nok mere frit om politik, historie og videnskab, end vi kan her i Danmark! 

Jeg har bekendte fra hele samfundslaget fra den mindste bonde til multimillionærer, politidirektører og højtstående politikere, og jeg har talt med en blanding af forretningsfolk, politikere og politidirektører om alt, og ikke mindst den politiske situation, der jo har en del indflydelse på forretningslivet. Ikke én af dem har haft bekymringer om, hvad man kan og må tale om. Og det uanset om det har været til et lukket møde eller en middag på en offentlig restaurant, hvor andre kunne høre hvad vi talte om. 

Befolkningen i Kina lever et mere frit liv end i Danmark 

Befolkningen i Kina lever et betydeligt mere frit liv, end vi gør her i Danmark. De får deres løn udbetalt i kontanter og ingen kontrollerer hvor, hvorhenne eller til hvad, de bruger deres løn. I
Ingen overvåger dem for at kontrollere om de måske tjener noget, der ikke bliver opgivet og beskattet. Ingen kontrollerer, om de måske har et par høns så de får æg uden at betale skat af dem.

Hvorfor alle disse fupudmeldinger og propaganda?

Hvorfor alle disse fupudmeldinger og propaganda mod Kina?

For mig at se er det ret enkelt. 

Der er et psykologisk begreb, der hedder ’’genkendelsens glæde’’. Det går ud på, at jo flere gange du møder en bestemt genstand, jo mere fortrolig er du med den. 

Hvis du ser et billede af en bestemt vare tilstrækkelig mange gange, vil du i en given situation være tilbøjelig til at købe den vare fremfor en anden tilsvarende, fordi du føler, at du kender den og er fortrolig med den. Du vil formentlig ikke engang tjekke kvaliteten eller sammenligne prisen med andre tilsvarende.

Vi skal vænnes til tanken om overvågning 

Hvis du får ørene tudet fulde af (mis)informationer om et socialt credit system i Kina, vil du ikke være så afvisende over for det, når det senere skal indføres her i Danmark. Du kender det allerede og er fortrolig med at sådan er det bare. 

Hvis du bliver fyldt med (mis)informationer om corona-restriktioner og nedlukninger i Kina, vil du ikke være så afvisende over for dem, når vores eget regime indfører den næste falske pandemi.

Hvis du ser i MSM, at de har indført et totalitært overvågningssystem med ansigtsgenkendelse, og overvågningskameraer overalt i Kina, er det for, at du skal vænnes til tanken, inden det indføres her i Danmark. Indsamlingen af personers data sammenkoblet med ansigtsgenkendelse er i fuld gang med Mit-Id.  

Del artiklen her: