FRANKRIG ER I KRIG

Frankrig
Del artiklen her:

– sådan betegner franskmændene selv dette folkeoprør.

Af Christine Deviers Joncour & Eric Montana.

***

Indledning til uddrag af artikel v/ Bitten-Kirsti Nielsen.

I Frankrig har der i de seneste dage været alvorlige gadekampe, og man skal ikke tage fejl, for det synes at være ramme alvor. For at undgå tab af menneskeliv – for der har allerede været hårdt sårede pga. et voldeligt politi – ser man nu fredelige fakkeltog.

Dette er et oprør, som bekymrer globalisterne, men vækker håb hos tilhængerne af multipolaritet, for dette oprør kan meget vel bringe EU med dets totalitærstatsmetoder til en korsvej: Vil EU stå eller falde med Macrons Frankrig?

Frankrig er på randen af det totale sammenbrud, mener de selv. Ikke kun økonomisk, hvor det allerede står sløjt til med flere skadelige dispositioner fra regeringens side, men også fordi befolkningen føler sig truet på deres frihed og deres liv.

Men det besynderlige er, at fjenden ikke står ved porten, men er landets egen regering med den mission at ødelægge landet på ordre udefra. Sådan fremstiller franskmændene selv det, der sker, og der er en ganske stor bevidsthed om “Great Reset” hos den almindelige borger.

Det skal tilføjes, at Macron er en af “the young leaders” i Schwabs WEF.

***

Uddrag af artikel

Det vi ser, er en befolkning som ikke aner deres levende råd og som oplever, at de maltrakteres af en “lovløs bande” [der henvises til regeringen], der terroriserer og myrder for at påtvinge et fascistisk diktatur, som skal tjene den globale nye verdensorden med USA og deres milliardærer i spidsen.

Macron er blevet anbragt i præsidentembedet for at ødelægge Frankrig på bekostning af det franske folk, siger de oprørske franskmænd, og det sker socialt, økonomisk og åndeligt. Nogle grupper ved politiet, som udøver ultra-brutal vold, og som er rigeligt lønnet for at gøre det beskidte arbejde, modtager deres ordrer fra “skurkene ved magten”, hvilket de bekræfter selv.

Efter operation Covid og giftsprøjterne, som blev præsenteret som sikre og effektive vacciner, ser vi nu flere tusinde ofre, bl.a. kvinder der bliver sterile som led i planen om global depopulation.

Korruptionen i den politiske klasse, deres tilslutning til eugenetiske teser, deres underkastelse af bankkartellerne og globale organisationer som WEF med Klaus Schwab i spidsen er åbenlyse beviser på, at befolkningerne rundt omkring i verden er ofre for den største kriminelle handling i menneskehedens historie. “Vi er truet på livet”, siger de franske oprørere, og de daglige informationer bekræfter dette.

Magthaverne beskylder folk for sammensværgelse
Magthaverne beskylder folk for sammensværgelse og prøver at fremstille dem som fjolser, men de modsiges af videnskabsmænd, forskere og ærlige læger, som foretrækker at miste deres stillinger snarere end at medvirke til denne foragtelige kriminalitet. Kun syge sjæle kan deltage i denne plan om global depopulation, argumenteres det. Kun psykopatisk forløjethed er i stand til at begå en sådan perversitet.

Det synes nu, som om slagsmålet om pensionsalderen var gnisten, der skulle antænde bålet og kaste lys over alt det, som den franske befolkning har tålt siden 2017 og især siden den falske pandemi. Den fik disse tyranner til at overskride lovens grænser og gøre Frankrig til et land uden ret, hvor alle former for tyranni har kunnet udøves ustraffet, hævdes det. [Der henvises her til en lang række præsidenter med urent trav, som franskmændene løbende har beklaget sig over].

Aldrig har Frankrig oplevet et forræderi af et lignende omfang
Aldrig har Frankrig oplevet et forræderi af et lignende omfang som nu, hvor uskyldige mennesker er døde, fordi de havde tillid til disse kriminelle. [Der henvises til dødssprøjterne].

“Så ja, vi – det franske folk – har alle måttet tåle politikernes korruption, mediernes løgne, lægernes forræderi, nedbrydningen af økonomien og vores levestandard, eksplosion i arbejdsløsheden, usikkerheden som er blevet opretholdt af magthaverne for at kunne retfærdiggøre deres lovgivning, som i stigende grad indskrænker friheden og den sociale uretfærdighed.

Alt dette for at milliardærerne har kunnet og kan forgylde sig selv, mens millioner af franskmænd ikke har mad til deres børn, sæbe til at vaske sig i mv. med et totalt fravær af interesse hos de ansvarlige.

Ingen magt har haft en sådan foragt for menneskeliv. Ingen magt har haft så meget blod på hænderne. Aldrig har volden tjent sådanne regeringsmetoder som i dag”.

Der er alvor, for nu kommer den franske grundlov af 24. juni 1793 i spil, idet der henvises til paragraf 35, som dikterer følgende:

“Når en regering krænker befolkningens rettigheder, skal befolkningen gøre oprør, hvilket for alle er deres helligste ret og den mest ufravigelige pligt!”

Med disse bud kan magten afsættes ved lov. “Vi er i den situation, hvor det er legitimt at forsvare os.

Lige nu må vi det franske folk benytte os af det vindue, som åbner sig med disse mange demonstrationer og den vrede, som kommer til udtryk for at kæmpe og nå fredeligt til et resultat uden at begå fejl.

Det skal ikke længere accepteres, at befolkningen lader sig molestere og tæve i gaderne. Det er nødvendigt, at vi kæmper med mod og beslutsomhed indtil sejren.

Vi skal gribe muligheden for at afsætte Macron og have styrke til at stå imod, gå i kamp og se frem til de muligheder, som åbner sig for os ved en sejr!

Det er nu eller aldrig!”

***

Kilde: https://reseauinternational.net/contre-le-pouvoir-la-france-en-guerre/

Del artiklen her: