FORNÆGTELSEN FORTSÆTTER – DET SAMME GØR DE LÆGER, DER VIL HAVE SANDHEDEN FREM

Zelenko
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg skriver dette d. 27.12. Jeg har netop lidt mig igennem ½ times TV2news fra 10-10.30, der var ét langt propagandafremstød for at tage ’vaccinen’, altså de nødgodkendte eksperimentelle injektioner. 

I Israel eksperimenteres der med et 4. stik. En ældre pensionist var lykkelig for at få sine stik, for nu kunne han leve evigt. Heureka-hurra.
At dødsangsten er en primær drivkraft bag folks villighed til at lade sig sprøjte med et medikament, hvor langtidsvirkningerne i sagens natur er ukendte, kan ikke mere komme som en overraskelse for nogen.  

Drakoniske tiltag på vej i Østrig
Hvad vi ikke hørte noget om i formiddagsnyhederne, var de drakoniske tiltag, der er på vej i Østrig skåret over samme læst som Australiens. Fra 1. februar bliver de ikke-stukne til jaget vildt.
I forvejen kan de ikke gå på restaurant, i teatret og på museum, men nu skal de forfølges ud i det ekstreme. Der skal falde bøder, og de bliver gradvist højere, hvis frihedselskende borgere ikke makker ret og får nålen jawet ind.  

Lyt fx til dette interview, der beskriver, hvordan tyranniet skal rulles ud. I titusindvis af østrigere er på gaden, men stort set ikke en lyd om modstandsbevægelsen i de statsbetalte medier.  

Men modstanden er der – og den er der fortsat blandt et stigende antal læger, der ikke har svigtet deres lægeløfte, den hippokratiske ed. 

Dr. Zelenko & Dr. Bhakdi
Her kommer to eksempler på hædersmænd, der nægter at lægge sig ned. Først Dr. Zelenko, der vil være velkendt for NewSpeeks faste følgere, og som nu er aktuel med endnu en video: 

Dr. Zelenko: This Scam won’t end without our massive civil disobedience

Den anden er Sucharit Bhakdi, der meget tidligt gik ind i modstandskampen – for ja, vi er i krig mod det igangværende forsøg på at indføre et overvågningsdiktatur i Europa a la Kina – med bogen Corona, False Alarm? Facts and Figures. 

Også han fortsætter ihærdigt med at advare mod at tage stikkene:  All the experimental Serums are Lethal and Highly Dangerous. 

Det kulsorte digitale ’vaccine-pas’
Det går stærkt for øjeblikket med at rulle restriktioner ud globalt. Endemålet er det kulsorte digitale ’vaccine-pas’, der gør overvågning og dermed kontrol mulig af hver eneste sjæl på kloden.  Så hvis for mange, der godt ved, hvad der er gang i, sidder på hænderne og venter på kavaleriet – tja, så er slaget tabt. 

Det sørgelige er, at nogle af de skarpeste hjerner i dette land – dem der har været spydspidser i kampen for nationalstatens suverænitet og i EU- og islamkritikken – endnu ikke har forstået, hvad der er gang i. 

Jeg håber snart, de vågner op og rykker på deres nye indsigter. De er meget svære at undvære. Ingen nævnt, ingen glemt. 

HoaxTruth

Del artiklen her: