COVID-FØLJETONEN FORTSAT

FBF
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Det pibler frem på alle mulige platforme over hele verden med indspark i corona-analysen. For hvordan kan dette vanvid fortsætte, når enhver med sin sunde fornuft i behold kan indse, at injektioner & restriktioner intet har med folkesundhed at gøre? 

Vi bringer lige denne illustration igen, fordi den på begrænset plads er så sigende: 

HoaxTruth

Og her kommer så også igen-igen en psykologisk forklaring på det fænomen, der ikke kan kaldes andet end en massepsykose. Afsenderen er Frihedsbevægelsens Fællesråd, og artiklen bærer overskriften 

Totalitært styre på vej: En psykologisk forklaring på befolkningens opførsel under Covid-19 pandemien. 

Teksten er oplysende – måske lige bortset fra overskriften? For er det eneste sted, der er en pandemi, ikke i magthaverne officielle corona-narrativ? 

Konklusionen
Hører du til de travle, så får du konklusionen her (med mine indsatte afsnit for at lette læsningen):   

”Den gode nyhed er, at erfaringer viser, at det kun er ca. 30% af befolkningen, som oprigtigt tror på narrativet og følger det i reel loyalitet. 

Den dårlige nyhed er, at der er yderligere ca. 40%, som ikke rigtig tror på narrativet eller bryder sig om det, men som alligevel følger trop, fordi de ikke tør stå frem og blive udskammet og smidt ud af gruppen. 

Til sidst er der ca. 30%, som ved, at narrativet er løgn, protesterer mod det og forsøger at vække de andre. 

Løsningen er derfor, at de ca. 30%, som ved, at narrativet er løgn, gør sig synlige og tilbyder sig selv som et alternativ til masseformationen, så de 40% føler sig sikre til at joine dem uden at føle, at de ryger ud af fællesskabet. 

Når det sker, så falder og ophører masseformationen og staten kan ikke gennemføre deres agendaer, der afhænger af den. 

Hvis du tilhører de 40%, som kan se, at noget er galt, men endnu ikke har sagt noget og bare håber på, at det hele nok skal ende godt, hvis du bare følger trop … den eneste måde, det her kan ende godt på, er hvis du finder modet til at give din modstand til kende og slutte dig til os. 

Hvis du fortsætter med at tie stille, er det slut for os alle sammen.”

Del artiklen her: