FOREBYGGELSE – IKKE VACCINATIONER – ER VEJEN FREM. IMMUNSYSTEMET SKAL STYRKES

Hancke
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

Det har igen og igen slået os (bestyrerne af NewSpeek) med forundring, hvordan der kun kommer én Covid-fortælling frem i de statsstøttede medier: Covid19 er en meget farlig sygdom – en pandemi – og først når hele kloden er vaccineret, kan vi (befolkningerne) få lov til at komme tilbage til ’normale’ tilstande. 

I mellemtiden bliver små og mellemstore virksomheder smadret (det gik jo så godt med minkene), kultur- og restaurantlivet bliver lagt ned, folk påtvinges masker, der gør dem syge, fordi ingen (INGEN!)  – uden for operationsstuerne – bruger dem korrekt, børn tvinges hjem fra skolerne og jages skræk i livet: Andre mennesker er farlige, og jo mere afstand jo bedre. 

Hvornår stopper dette galehus? Hvornår bliver den sunde fornuft kaldt til live igen, og blikket rettet mod antal døde af Covid – ikke MED Covid, men AF Covid?  

Dødstallet er nemlig meget lavt, sammenlignet med de drakoniske tiltag og beføjelser de statslige myndigheder har udøvet og tillagt sig (læs fx her). 

Det eneste interessante tal er: Hvor mange dør?
De eneste interessante tal er: Hvor mange bliver indlagt med alvorligt symptomer og dør? Hvor mange, der er smittet, er i princippet baldrende ligegyldigt, hvis de smittede er lidt, lidt mere eller slet ikke syge. Hvor mange forkølelse og influenzaer har vi ikke alle haft i løbet af vores liv? 

De mange modrøster til de statskontrollerede medier med DR og TV2 i spidsen kommer kun til orde på nettet – i det omfang de ikke bliver slettet på Facebook og YouTube. 

HVIS disse stemmer kom til orde i de landsdækkende medier, så ville det hurtigt gå op for de fleste, at vejen frem mod at beskytte sig er et godt immunforsvar. De praktiserende læger kan ikke selv gøre det – så bliver de truet med at få frataget deres autorisation – og hvem har ikke sit brød kært? 

Så Sundhedsstyrelsen og Statens Seruminstitut skal åbenbart have monopol på sandheden?  Dikteret af WHO? 

Derfor er det også de pensionerede generaler – og læger! – der må tage kampen, og dem, der er så heldige at have deres udkomme fra andre kilder. Fx Claus Hancke, der i flere omgange er trådt frem og stille og roligt har talt frygten ned og fremsat klare og simple forslag til, hvordan vi kan værne os mod Covid-virussen.  Dels bliver han interviewet her, dels i denne spritnye video. 

Han bliver selvfølgelig defameret af den etablerede lægevidenskab, som alle der går op i mod strømmen, men det har heldigvis ikke lukket munden på ham.

Endelig får I dette link, der bekræfter, at der er andre indfaldsvinkler til at beskytte folkesundheden end vacciner fra en lægemiddelindustri, der så tydeligt lader hånt om, at mennesker også selv kan tage ansvar for deres helbred og sundhed. 

***

Vi (Peter Jørgensen & Lone Nørgaard) understreger igen-igen, at vi er IKKE virologer, men finder det aldeles uacceptabelt at marchere i takt med de statslige myndigheders udmeldinger, når en række informationer ikke indgår i debatten, men bliver skubbet ind under gulvtæppet. 

Del artiklen her: