LUKSUS BAG TREMMER: BANDEMEDLEMMER SKAL AFSONE I “VERDENS MEST HUMANE FÆNGSEL”

(Foto: Indvandrerbande poserer)
Del artiklen her:

Mens kriminelle indvandrere har forvandlet danskernes hverdag til en skydebane, har politikerne brugt 1 mia. kroner af skatteydernes penge på at bygge luksusfængsel til bandemedlemmer.

Stadig flere steder i Danmark er nu så farlige, at folk føler sig utrygge ved at gå ud for deres egen dør. I perioder har politiet ligefrem advaret almindelige mennesker mod at færdes offentligt. Indvandrerbanderne og deres nærmest daglige skyderier tærer så hårdt på politiets ressourcer, at retsstaten på flere områder ikke længere fungerer. Alene i København ligger 500 voldsanmeldelser og samler støv, fordi politiet ikke har mandskab til at efterforske dem.

Imens bandernes terror-lignende angreb kaster stadigt længere skygger over danskernes hverdag, har politikerne valgt at bruge 1 milliard skattekroner på opførelsen af et luksusfængsel på Falster. Storstrøms Fængsel, som er tiltænkt medlemmer af de indvandrerbander, kan huse 250 fanger, hvilket svarer til en pris på 4 millioner kroner per fange. Fængslet er bygget med fokus på æstetik og med i den høje kvardratmeterpris følger både værksteder, sportsanlæg, bibliotek, kirke, butik, fodboldbane, kulturhus og landbrug.

Politikernes ønske er, at Danmarks nye bandefængsel skal være “verdens mest humane”.

Afstemning:

Skal Danmark bruge penge på luksuriøse fængsler til bandemedlemmer, eller bør man finde billigere løsninger, f.eks. i udlandet?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Del artiklen her: