FOR ENHVER DER HAR SAT SIG GRUNDIGT IND I CORONA-NARRATIVET

Trump
Del artiklen her:

Af Flemming Møller.

Enhver der har sat sig GRUNDIGT ind i corona-narrativet ved – da det er bevist med henholdsvis penge og patentspor og objektive fund gennem mikroskopering af de såkaldte mRNA-corona-vacciner – at hele verden under corona-krisen har været udsat for en nøje gennemtænkt gigantisk forbrydelse uden sidestykke i moderne tid.

Denne gemene forbrydelse forsøger man nu med alle forhåndenværende midler at gemme og glemme i ly af diverse naturkatastrofer, flygtningestrømme og krigen i Ukraine hjulpet effektivt på vej af såkaldt “frie” vestlige medier.

Som bekendt findes der i spirituel forstand ikke noget som en fri omgang. Derfor vil denne forbrydelse – uagtet hr og fru Kakkelbord kender til årsag og virkning af Corona-krisen – alligevel på lang sigt få DYBE karmiske implikationer for dem der har udtænkt og gennemført forbrydelsen. Naturligvis også på mellemlangt sigt socio-økonomisk og politisk, når lyset sejrer over det nuværende dybt formørkede politiske narrativ.

Hvordan kunne dette ske?

I det lys er det min personlige klare opfattelse, at de 10 punkter, som Trump er kommet ud med den 21. marts 2023, er særdeles vigtige at hæfte sig ved. Isoleret set giver de håb.

Vejen derhen er stenet og helt sikkert yderst ubehagelig for befolkningen som helhed, al den stund at den under denne proces vil gennemgå en art opvågning, der kan være depressionsfremmende.

For hvordan kunne dette ske og ikke mindst stå på i så lang tid i vores såkaldte velordnede demokratier?

JUST IN: Trump Unveils Plan To ‘Dismantle The Deep State’ As Possible Indictment Looms

(direkte oversat fra Google til dansk, citat: “Trump løfter sløret for planen om at ‘afbryde The Deep State’ som muligt anklageskrift”)

Del artiklen her: