FOLK DØR PLUDSELIG. HVAD HAR DE TIL FÆLLES? MÆRKELIGT BLOD

Suddenly
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek har valgt at give denne video DØDE PLUDSELIG et selvstændig opslag. 

Fordi den er et eksempel på, hvordan frihedskæmpere skal være meget forsigtige med ukritisk at kolportere artikler og videoer, der ser ud til at være vand på vores mølle. Disse kan nemlig være plantet af ’fjenden’ i den hensigt at defamere og hænge os ud som utroværdige – fordi det viser sig efterfølgende, at de fremlagte ’data’ ikke holder. At de var ’fake news’. 

Per Brændgaard har skrevet en kommentar, der går langt mere nuanceret til værks:

PsyOp: ‘Died Suddenly’-filmen er udokumenteret følelsesporno  

Jeg har nu set den nye dokumentarfilm ‘Died Suddenly’, som alle i frihedsmiljøet taler om for tiden. Mange går nærmest i selvsving i jubel. Jeg synes nu ikke, at der er så meget at råbe hurra for. 

Filmen består hovedsageligt af en masse små klip af mennesker, der tilsyneladende dør pludseligt. Det er selvfølgelig dramatisk, da man ikke normalt ser mennesker dø rigtigt. Vi ser også en masse glas med fibrøst væv, der er trukket ud af blodkarrene hos folk, der er døde pludseligt. 

(…)”  

Stumper af sandheden blandes med løgne
Klummen og Per Brændgaards konklusioner kan suppleres med, at der forleden var en nyhed i løgnepressen om D-vitaminmangel og Corona. Den var sand. Der stod, at man skal have ca. 10-20 mikrogram/ug om dagen i vinterhalvåret. Det skulle vist nok være den rette dosis, for større doser kan være en belastning for leveren?  

Så stumper af sandheden blandes med løgne for at forvirre, men når man ved, at det er sådan klaveret spiller, og også kender til fænomenet ’controlled opposition’, kan det hajfyldte mediefarvand måske blive lidt nemmere at navigere i? 

Del artiklen her: