FIND DIT MOD: ERKEND AT DU ER FØRT BAG LYSET

PCRtest
Del artiklen her:

Af Erik Refner, sen.

Inden sin død i august 2019 fortalte Nobel-prisvinderen og opfinderen af PCR-testen, Kary B. Mullis, at hans opfindelse var totalt uegnet som diagnosemiddel. 

I november 2020 slog et peer-reviewed studie fast, at PCR-test-kits, som nu var i anvendelse til massetestning af alverdens befolkninger, er udstyret med så mange fejl, at de ikke var egnet til at diagnosticere nogen form for infektion.  

(Studiet findes her)

I juli 2021 erkendte amerikanske Centers for Disease Control and Prevention, CDC, at PCR-testen var ubrugelig som diagnosemiddel og at CDC ville afskaffe denne test-metode. 

Enhver med en smule sund fornuft…

Enhver med en smule sund fornuft burde allerede inden august 2019 have vidst, at PCR-tests var ubrugelige. 

Enhver med en smule sund fornuft burde allerede i november 2020 have stoppet alle indkøb og al anvendelse af PCR-tests.

Enhver med en smule sund fornuft ville i juli 2020 umiddelbart have skrottet alle PCR-tests og offentligt indrømmet, at de ansvarlige havde begået en skrækkelig fejl, undskyldt overfor befolkningen, og trukket sig fra deres politiske og offentlige hverv.

At de danske myndigheds-personer og politikere valgte ingenting at gøre – men derimod uden ophold fortsatte med at PCR-teste – ikke blot viser total ligegyldighed, uhørt menneskeforagt og uduelighed uden sidestykke, men også at deres ord, handlinger, love og forordninger aldrig havde til hensigt at ”udrydde en virus” eller fremme folkesundheden. 

En helt anden agenda synes at ligge bag

En helt andet agenda synes at ligge bag, en agenda der måske er ligeså uhyggelig mørk, som dr. David Martin siger: Et planlagt, ”patenteret folkemord”. Den forestående Nürnbergproces 2 vil vise dette. 

Og til alle mine landsmænd: Slip angsten – injektionerne hjælper jer ikke. I er ikke i fare men I er på den mest kyniske vis ført bag lyset. 

Jeg har rundet de 80, har aldrig anvendt maske, aldrig overholdt ”social afstand”, aldrig afsprittet hænder, aldrig selv-fængslet mig, aldrig tilladt andre, at PCR-teste eller injicere mig og vil aldrig gøre det. 

Jeg har derimod altid set til at have et godt immunforsvar. 

Kryb ikke sammen i frygt 

Kryb ikke sammen i frygt, men find dit mod til at gøre dig selv og dine efterkommere den for alle tider mindeværdige tjeneste atter at blive et frit menneske i et frit land. 

Gør du ikke det, kan du være sikker på, at dine børn og børnebørn – hvis de lever – bliver slaver i et totalitært, menneskefjendsk elitært samfund. 

Er det ikke en sag, som det er værd at samles om og kæmpe for? 

Ja endog at miste livet for?

Del artiklen her: