FÆNGSELSBESØG HOS LARS KRAGH ANDERSEN – HVORDAN HAR HAN DET?

RasmusSøndergaard
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Rasmus Søndergaard har besøgt Lars Kragh Andersen i fængslet i og har lagt en video op, der fortæller om Lars’ situation.   

Præsentationen lyder:

”Lars Kragh Andersen afsoner sin fængselsdom i Vejle Arresthus – Skolegade 3B, 7100 Vejle. Man kan skrive til ham på den adresse, hvilket jeg vil opfordre folk til at gøre.

Jeg vil også gerne bede om folks hjælp til at støtte mit retspolitiske arbejde, hvor jeg bl.a. arbejder for retten til ytringsfrihed og familieliv i den politiske forening og tænketank, Logos. Sagen kan støttes på mobilepay med en overførsel til “6630PG” eller følge dette link: https://products.mobilepay.dk/box/pay…

Hermed reklame for såvel videoindslag som Rasmus Søndergaards arbejde samt en opfordring til at skrive til Lars Kragh Andersen.

***

For dem som ikke måtte kende Lars, kan jeg anbefale at lytte til en række af hans videoer på YouTube (sic!), hvor han ikke mindst er ude med riven i forhold til Moder Stats lange fangarme ind i vores private liv. Et enkelt link her.

Jeg har fulgt Lars igennem flere år, og han er, som Rasmus siger, en god mand. Med tryk på MAND! Også selv om man ikke nødvendigvis behøver at være enig i hvert eneste ord, han har ytret.

Del artiklen her: