”FACEBOOKS FAKTA-TJEKKERE ER KØBT OG BETALT AF BILL GATES FOUNDATION”

FB-factcheckers
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Igennem nullerne og tierne har jeg haft utallige diskussioner om indvandringens konsekvenser og islamiseringen af Vesten. Min slutreplik i enhver meningsudveksling har altid været: Jeg håber, det er dig, der har ret, og mig, der tager fejl.

Nu kommer parallellen til dagens video, der argumenterer for, at Facebooks fakta-tjekkere er købt og betalt af Bill Gates Foundation.

I min optik er videoen endnu en brik til det puslespil, der viser, at Bill Gates nok ikke er filantrop, men et magtmenneske med en uhyggelig dagsorden: Global befolkningskontrol.

Her følger en række af de links, som NewSpeek tidligere har bragt om hans virke:

https://newspeek.info/bill-gates-helt-eller-skurk/

https://newspeek.info/bill-gatesfondens-fangarme-er-traengt-ind-i-hver-en-krog-af-det-offentlige-sundhedsvaesen/

https://newspeek.info/den-skjulte-dagsorden-bag-covid-19-hele-verden-skal-skraemmes-til-at-lade-sig-vaccinere-og-kontrollere/

Jeg håber igen så inderligt, at det er mig, der tager fejl, for gør jeg ikke, er sandheden ubærlig: På globalt plan bliver almindelige mennesker trukket rundt ved næsen af de statsstøttede og Gates-finansierede medier med ’haren’, at når først (den Gates-finansierede) vaccine er her, kan vi vende tilbage til mere normale tilstande.

Men hvad med de mennesker, der ikke ønsker at blive forsøgsdyr for en ikke-gennemtestet vaccine? Tja. Det kan du fx høre om her.

Del artiklen her: