EX-DR-JOURNALIST UDSTILLER STANDEN

airport
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Det har været en god uge 7, fordi det ikke har været nødvendigt at skrive særligt mange bandbuller mod de etablerede mediers forfalskede billede af virkeligheden. Der ikke mindst ignorerer elefanten i dagligstuen: Den igangværende befolkningsudskiftning foretaget af de globale ”eliter” (anførselstegn, fordi disse kyniske og grådige magthavere-uden-rødder ikke aner, hvad der gemmer sig i udtrykket ’noblesse oblige – adel forpligter) – med EU og kapitalstærke firmaer i spidsen. 

Det har været en god uge, fordi SAS og deres pressechef Kristoffer Meinert har klaret arbejdet for mig med deres famøse reklamefilm, der afskaffer skandinavisk identitet.

Og skulle du være en af de få i landet, der ikke har hørt om sagen, så begynd her med

Lars Kragh Andersens analyse.

Det har været en god uge, fordi Kristoffer Meinert i hver eneste tv-udsendelse og hvert eneste program, han har medvirket i, har udstillet den multikulti-indoktrinering, han må have været udsat for i uddannelsessystemet og i D(D)R. ’Må have været’, for ellers ville det ikke være kommet som sådan en bombe for ham, at en stor del af den danske befolkning – slag på tasken er 80 procent – ikke deler hans knæfald for grænseløs globalisme, hvor en fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt, og skandinavisk (dansk) kultur er ikke-eksisterende. Han lever i den berømte medieboble, hvor han omgås mennesker ligesom ham selv og aldrig bliver anfægtet i sit relativistiske og kulturløse verdenssyn.

Kristoffer Meinerts personlige dagbog, som offentligheden heller ikke kunne slippe for med DR som villig sekundant (det vigtige arbejde som pressechef for SAS, mad & middage med kæresten og uendelig mange fitness-seancer) bekræfter mig i alle mine fordomme om, hvordan det store flertal af journalister lever deres overfladiske, åndløse liv i overhalingsbanen. Og fordomme er ikke nødvendigvis nogen dårlig ting, eftersom de er forankret i erfaringer og dermed virkeligheden.

I stedet for at fitte sig helt så meget (indrømmet – det er såre nemt for mig at sige, jeg er ikke på kødmarkedet, og mænd i dag skal frem i skoene, hvis de vil holde på deres kvinder / mødre til deres børn), så skulle Meinert måske begynde at læse et par bøger, der ville kunne kaste lys over, hvorfor SAS og han er blevet udsat for en shit-storm.

De bøger kunne udfylde nogle af hullerne i det dannelsesprojekt, der er gået så grumme galt ikke bare for ham, men for de fleste af hans ligesindede (Læs fx her). 

Kristoffer Meinert kan også begynde her og gerne fortsætte med Jordan B. Petersons liste over væsentlige bøger. En enkelt video skal han heller ikke snydes for.   

Til slut skal Kristoffer Meinert have en tak. For så mesterligt at udstille, hvilket stof en alt for stor del af journaliststanden er gjort af.

Del artiklen her: