EU-ATLANTISK FANATISME

Borrell
Del artiklen her:

Oversat og redigeret af Bitten-Kirsti Nielsen. 

Borrell vil have de europæiske lande til at erklære Rusland krig.

Ja, men bare ikke hans egne børn og da slet ikke ham selv. Det burde fremover være de gamle selvfede og udlevede mænd – plus et par kendte psykopater i flokken – som drog i krig i stedet for at sende andre menneskers børn af sted. Tænk på konsekvenserne, hvis denne mand får sin ret. Han vil spille højt spil, og når europæiske byer ligger i ruiner, er han over alle bjerge. Lyder det som en overdrivelse? Ja, for krigen ligger som noget fjernt for os danskere.

Om Borrell og hans plan skriver Karine Bechet-Golovko: 

Erklæringen fra Joseph Borrell, som teoretisk har ansvaret for det europæiske diplomati, synes mere og mere at ligne en krigsherre, i hvert fald en af dem, som vil sende andre i krig. Hvad angår den igangværende krig kræver han, at de europæiske lande – ikke EU, som ikke er andet end en tom skal uden stater – påtager sig at organisere træning for den ukrainske hær. Med andre ord vil han have, at europæerne formelt bliver en del af konflikten. Og det i en konventionel krig, som han siger. 

Har vi grund til at erklære Rusland krig?
Kære landsmænd, [kære danskere] har vi reelt grund til at erklære Rusland krig på vegne af ukrainske marionetter, som har ødelagt deres eget land siden 2014 for at tjene globalisternes interesser? Skal vi lade Borrell og EU gøre os til samarbejdspartnere her?

Joseph Borrells erklæringer under besøget i Spanien den 22. august burde få både regeringschefer og befolkningerne i Europa til at tænke sig særdeles grundigt om. Ifølge Borrell er konflikten i Ukraine en konventionel konflikt, som kan vare meget længe, og det vil tvinge de europæiske lande til at involvere sig langt mere indgående og således eskalere krigen og gøre den dybere.

Borrell vil derfor tvinge de europæiske lande til at acceptere etableringen af en uddannelsesmission for den ukrainske hær, som altså skal foregå i EU medlemslandene.

“I en langvarig krig kræves ikke kun en indsats for at levere udstyr, men også hjælp til at organisere krigen”, tilføjede han. [Jeg kunne lide at vide, hvad danskerne siger til at skulle organisere krig?]

For at “normalisere” dette uventede forslag, eftersom de europæiske lande ikke har erklæret Rusland krig, minder Borrell os om, at EU allerede har udsendt træningsmissioner.

“EU udsender nemlig militære træningsmissioner til lande, som EU samarbejder med”, sagde han. “Vi gør det i Mali, og vi vil begynde at gøre det i Mozambique, og vi har gjort det i Niger”, fortsatte han, og nævnte også lige Tchad. 

[Det er vist nyt for mange i Danmark. Men taget i betragtning, at vi har haft en lang række politikere, som har forpligtet os diskret til skade for landet, bør vi ikke forbavses.]

Hvad angår Ukraine indrømmede Borrell diskret og med rette, at det slet ikke drejer sig om den samme logik denne gang.

Han understregede igen kraftigt, at denne støttemission til den ukrainske hær ikke bare ville være en klassisk træningsmission, men europæerne skulle også “hjælpe” den ukrainske hær. Han ville dog ikke give flere detaljer.

Borrell vil have de europæiske lande involveret direkte i krigen
Det drejer sig således ikke om en sædvanlig træningsmission. I realiteten vil Borrell have de europæiske lande involveret direkte i krigen. Husk også lige, hvad målet er med denne kamp for de ukrainske ledere nemlig at dræbe så mange russere som muligt, sådan som den ukrainske ambassadør Piotr Vrublevsky udtalte det:

“Vi prøver på at dræbe så mange russere som muligt. Jo flere russere vi dræber, jo færre af vore børn bliver dræbt. Sådan er det bare”. 

[Jeg håber i sandhed ikke, at danskerne er så dybt formørkede, at de køber den besked!]

“Det er det hele”. Dræb eller løb. At dræbe en race, ødelægge den definitivt. Jamen det er jo en ny udgave af nazismen, som fremlægges her. Hitler prøvede at dræbe slaverne, som blev betragtet som en underrace ligesom jøderne. Logikken er præcis den samme, kun er metoden og præsentationen for europæerne tilpasset tiden.

Det er, hvad Borrell vil hjælpe med at virkeliggøre. Det er i denne krig, han vil engagere de europæiske lande uden returbillet i en storstilet kamp, sådan som han forklarer det. Skal vi absolut løbe med og lade os lede? Hade en fjende, vi ikke kender, fordi vi får besked på det? Hvor mange har gidet at sætte sig ind i forhistorien til denne krig? Hvor mange gør sig klart, hvad denne krig i virkeligheden handler om? Ser vi ikke, at andre kræfter handler bag vores ryg, mens vi går i krig? Ja, jeg tænker på “Great Reset”.

Lad os kalde en spade for en spade
Lad os kalde en spade for en spade. Lederne, som erobrede magten i Ukraine ved den globalistiske putsch i 2014 (organiseret af andre end dem selv) har siden angrebet og provokeret de mennesker, som bor på ukrainsk jord i Donbass og på Krim. Det er dem, som udvikler en raceadskillelsespolitik på den jord, som de leder for tiden. Og det er dem, hvis krig vi nu bliver bedt om at udkæmpe.  

—————————-

Kilde: https://reseauinternational.net/fanatisme-atlantiste-de-lue-borrell-veut-conduire-les-pays-deurope-a-de-facto-declarer-la-guerre-a-la-russie/

Del artiklen her: