ESPORT TAGER DANMARK MED STORM – HVORDAN BLIVER MAN GAMER?

esport
Del artiklen her:

Sponsoreret indhold

Esport har i den grad taget Danmark med storm, og allerede på de største scener har vi flere danskere. I Counter Strike sidder danske Astralis på tronen, som de bedste Counter Strike Hold, og i League of Legends havde Danmark hele to spillere med ved Worlds 2018-finalen.

Herhjemme er Esporten også ved at blive godt udbredt, da man senest i starten af november startede den helt nye eSuperliga. En virtuel pendant til den rigtige Superliga, hvor 16 af landets bedste klubber, skal dyste om at blive mestre i eSuperligaen.

Den store interesse for den virtuelle sport, har fået endnu flere til at drømme sig efter at blive professionelle gamere, især da lønnen og præmiepengene er rigtig gode. Men hvad kræver det egentlig for at blive gamer, det har vi kigget lidt på.

1. Masser af træning.

Hvis man skal have succes med Esport, og ende der, hvor det er rigtig sjovt, så kræver det, at man lægger rigtig mange timers arbejde i det. Selvom det er computerspil og det generelt er sjovt, så kan du ikke forvente, at du kan blive blandt de bedste, hvis du blot spiller 2-3 timer om dagen.

Hos Astralis træner de typisk otte timer sammen i løbet af dagen, og ved siden af det, er der mange af spillerne der træner individuelt, fordi de gerne vil blive bedre. Derfor kræver det den rette mentalitet, hvis man skal kunne blive blandt verdens bedste.

Er det udstyret du mangler, før du føler, at du kan blive en rigtig god gamer, så er der muligheder for at få lidt kapital. Lån penge hurtigt og smertefrit hos Moneybanker, og så er du måske på vej mod drømmen om at blive en af de største danske Esports-stjerner.

2. Hjernen og kroppen skal være med.

Der er mange der har den tanke, at professionelle gamere blot er små tykke drenge, der sidder og spiser chips og drikker Red Bull dagen lang. Sådan er det dog langt fra, og faktisk vil man se, at en stor del af verdens bedste gamere er i rigtig god form.

Det skyldes, at det er mental hårdt at skulle være blandt de bedste, og det kræver, at man kan koncentrere sig fuldstændig. Derfor spiser de fleste gamere sundt og træner i deres fritid, så kroppen altid er frisk.

3. Det rette udstyr

Hvis du overhovedet skal have nogen forhåbninger om at blive god, så er det nødvendigt med det rette udstyr. Du kan ikke gøre ligesom i fodboldverden, hvor mange af de bedste brasilianske spillere blev gode i bare tæer og med en hjemmelavet bold.

Hvis du skal være god i Esport, skal du have det rette udstyr, og det er ikke billigt. Monitor uden lag, et ordentligt tastatur og en mus, som bare spiller. Derudover skal selve computeren været fyldt med det bedste hardware, så du ikke bliver sat bagud af dine konkurrenter.

Skal du have det bedste af det bedste, vil du ofte skulle op og bruge mellem 15.000-20.000 kroner på en computer, der kan følge med på det højeste niveau.

Del artiklen her: