ER VI I KRIG? OM FRYGT OG KONTROL

Ikrig
Del artiklen her:

Af Bitten-Kirsti Nielsen. 

Det opleves som en krig! En fysisk og psykisk krig, for det er en kendsgerning, at borgerne bliver kørt psykisk ned. Jeg hører flere sige det. Vi skal isolere os, vi skal maskere os, og vi bliver i stigende grad presset til at lade os injicere med en giftsprøjte. 

Har folk i almindelighed overhovedet forsøgt at sætte sig bare lidt ind i disse ting? Går de på nettet og læser andet der end det, dansk presse fylder dem med? Mange kan dog lidt engelsk, og det frigør dem til en vis grad fra den hjemlige osteklokke / mainstream-presse, som taler med én tunge.

Det hævdes, at vi er i en “helbredskrise”, og læger fravælger at behandle mennesker med f.eks. Ivermectin, et præparat, som japanerne nu er gået i gang med at give de coronaramte med et forbløffende godt resultat. Et præparat Indien begyndte på, før det blev dem forbudt af WHO. 

Hvorfor bliver der ikke sat ind med dette præparat? Hvad var årsagen?

Hvorfor skal vi ud på diverse netmedier for at høre om den slags budskaber?

Overalt i Europa nedlægges sengepladser med henvisning til mangel på personale. Hvordan hænger det sammen? Har alle forladt faget? Og strejker sygeplejersker over hele Europa? Vi kunne jo begynde med at lønne danske sygeplejersker ordentligt. Alle ved, de er uundværlige, og jeg er sikker på, at pengene kunne findes i indvandrerindustrien. 

Alle regeringer siger det samme
Vi kan se, at alle regeringer siger de samme ting og fører de samme politikker. Som om de alle fulgte de samme retningslinjer, hvor ingen taler om at gribe ind med medicin??

Under påskud af pandemien forsvinder arbejdspladser, og folk betales for at blive hjemme, kontrollen skærpes og frygten med. 

Sådan skabes fattigdom, mens pharma-milliardærerne samler overskud som aldrig før. For i krigstid bliver skurke rigere, og i denne krig er det medicinalindustri og tech-giganter, der scorer kassen (hvor deres navne indgår på kryds og på tværs i den samme verden), og hvorfra alle tråde efterhånden udgår. Men det emne er kompliceret og kræver et kapitel for sig.

Hvad er så indiskutabelt, og hvad er løgn?

Bill Gates
For nogle år siden udtalte Bill Gates på en konference, at for at få succes med at reducere drivhusgasserne, var det nødvendigt at reducere befolkningerne. Javel ja. Tænkte han mon på familieplanlægning? Eller tænkte han på the hard way?

Han sagde: “Verden er i dag på 6,8 mia. mennesker, og vi er på vej mod 9 milliarder. Hvis vi gør et godt stykke arbejde med nye vacciner og med reproduktionen og sundhedstjenesterne, kan vi reducere denne vækst med 10-15% “. 

Jeg har ikke kunnet finde det nøjagtige link, men der findes flere andre, hvoraf et kommer her:

https://humansarefree.com/2021/04/bill-gates-admits-to-human-depopulation-program.html

Georgia Guidestones
Georgia Guidestones lader os tydeligt se, at ideen ikke er ny. Dette spektakulære monument, uden tvivl fremstillet for store omkostninger, er værd at overveje. Ingen ved tilsyneladende, hvem der har rejst denne mærkelige samling sten.

GeorgiaStone-1

 

GeorgiaStone-2 

Georgia-tekst

Ti bud er indgraveret i granit og transskriberet på 8 sprog.

Ifølge stenen skal verdens befolkning begrænses til 500.000.000 mennesker. Ganske forbløffende, ikke? 

Dette vanvid vil de fleste betegne som – vanvid. Sandt nok, men netop fordi det er så vanvittigt, så ingen tror på det, kan det gennemføres. Denne inskription har altså været indgraveret i granit i mere end 40 år.

Er vi ofre for galninge? Det er tid at skærpe sanserne!

Elite

Kilde: 

https://reseauinternational.net/cest-quoi-cette-guerre-et-pourquoi-cette-guerre-que-visent-ceux-qui-nous-la-font/

Del artiklen her: