ER DER TVANGSVACCINATIONER PÅ VEJ? ER DER HÅB?

AviYemini
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Denne video fra Rebel NewS stammer tilbage fra d. 21. september, men NewSpeek vælger at bringe den nu for at vise, hvor mange protester der har været – og er – rundt omkring i verden mod coronabedraget. Dem vi ikke hører noget om i de statsstyrede medier. 

I håb om at give håb! 

Videoen har titlen “This is the one MELBOURNE PROTEST video they don’t want you to see” – og det er nok sat på spidsen, for der er godt nok mange informationer, som magthaverne ikke ønsker skal komme ud til borgerne. 

Fx at der er tvangsvaccinationer på vej?  

https://nyheder.tv2.dk/business/2021-11-04-maersk-indfoerer-vaccinekrav

For er det ikke tvang, når valget står imellem på den ene side at miste job, miste adgang til at købe fødevarer, miste adgang til at få lægehjælp, miste adgang til at tage offentligt transport – på den anden side at tage de eksperimentelle, nødgodkendte injektioner? 

Det er ganske vist ikke kommet så vidt herhjemme endnu, men lur mig om det totalitære tæppe ikke bliver rullet ud lige så langsomt. Vi bliver kogt som frøen i gryden.  

Tænk at vi finder os i det
Tænk at vi finder os i det. Tænk at vi finder os i Slette-Mettes og Magnus Heunickes løgne. Selv om vi ikke et øjeblik skal glemme, at de to flossede politikere er marionetter i et større globalistisk spil. 

Når de alligevel skal angribes og anklages, skyldes det deres mangel på moral og integritet. For DE har haft et valg mellem at gå ondskabens og magtens ærinde – og så sige fra.  

Del artiklen her: