ENGELSK SYGEPLEJERSKE: 
”DETTE ER FOLKEDRAB”

NHS
Del artiklen her:

Erik Refner, senior. 

En sygeplejerske (NN), som er involveret i den engelske Covid-vaccinationskampagne, har fået alvorlige moralske skrupler og er blevet whistleblower. 

NN har arbejdet som sygeplejerske for det britiske NHS sygehusvæsen (National Health Service) i 23 år. Hun er ansvarlig for al dokumentation, som sygehuspersonalet behøver for at varetage Covid-19 vaccinationerne. I et langt interview med UK-Column News fortæller hun anonymt, hvad der foregår under den engelske Covid-19 vaccinationskampagne. 

Lyt til hele samtalen med hende her. 

***

NN beretter, at hun meget hurtigt opdagede, at Pfizers vaccinen var behæftet med en lang række fejl og urigtige oplysninger. Bl.a. er vaccinens effektivitet helt forkert og misvisende og der medfulgte stort set ingen sikkerhedsoplysninger. Som flere andre også har fortalt, indeholder vaccinen polyethylene glycol – dvs. frostvæske af den type som anvendes i biler, så ikke kølevandet skal fryse om vinteren (se fx her).   

Da NN begyndte at tale med andre på hospitalet om alle de problemer med vaccinationerne, som hun havde konstateret, blev det hurtigt klart, at ingen havde lyst til at tale om det. De afviste hende med, at hun var konspirationsteoretiker og lignende.
Alle går rundt om den varme grød, og meget få stiller spørgsmål, siger NN, men det værste er næsten, at de mennesker, som vaccineres, ikke bliver oplyst om, at de deltager i et klinisk forsøg.

”Vi har alle et job at udføre”
Lederne indenfor NHS ved godt hvad der foregår, siger NN. På hendes spørgsmål om hvorfor det ikke bekymrer dem, at de deltager i et folkedrab, bliver hun affærdiget med: Vi har alle et job at udføre og skal i øvrigt holde mund. 

Mange af dem, hun talte med, ved også, hvad der foregår, men de vil ikke involveres. Ofte sygemelder de sig, og mange forlader jobbet. I interviewet udtaler sygeplejersken bl.a.:

Nogle siger, at disse mennesker er medskyldige i grusomhederne, og at de bør få talt ud. 

Hvem vil have sympati med os, hvis vi indkaldes i en slags Nürnberg-proces? 

Jeg hader mit job. Jeg skammer mig over at være sygeplejerske. Jeg er fortvivlet. 

Hvis dette folkedrab nogensinde kommer frem, ville jeg ikke tøve et øjeblik med at vidne mod de mennesker i magtpositioner, som kunne have stoppet dette.

Som bekendt blev det ved Nürnberg-processen slået fast med syvtommersøm, at man ikke kan skjule sig og få straffrihed med begrundelsen: ”Jeg har bare gjort hvad jeg blev bedt om”, eller ”Jeg fulgte bare ordrer”.  (jf. fx her).  

***

Det er vanskeligt at forestille sig, at det som NN fortæller, skulle være meget anderledes andre steder i verden, hvor en kunstigt igangsat vaccinations-tsunami synes at have udslettet al sund fornuft i hospitalsvæsenet.

Venter der monstro om føje år en ny Nürnberg-sag? 

Del artiklen her: