EN KORT BERETNING OM ANTIFA

Antifa
Del artiklen her:

Af Søren Kern.

[Hermed et link til en artikel om de såkaldte anti-fascister hentet på Gatestone Institute (kender du ikke hjemmesiden, så læs om den her]. NewSpeek har valgt at bringe den indledende oplistning af tekstens vigtigste pointer]. 

Oprindelig engelsk tekst: A Brief History of Antifa: Part I
Oversat af Mette Thomsen.

  • Empiriske og anekdotiske spor viser, at Antifa faktisk er et højtudviklet netværk, er velfinansieret og optræder globalt. Det har en flad organisationsstruktur med snesevis, måske hundredvis af lokale grupper.
  • Antifas erklærede mål på længere sigt, både i og uden for Amerika, er at skabe en kommunistisk verdensorden. I USA er Antifas umiddelbare mål i øjeblikket at bringe Trump-regeringen til fald.
  • En almindelig taktik, som Antifa anvender både i USA og i Europa, er at bruge ekstrem vold og ødelæggelse af offentlig og privat ejendom for at anspore politiet til en reaktion, der så bruges som “bevis” for Antifas påstand om, at regeringen er “fascistisk.”
  • Antifa bliver ikke blot officielt tolereret, men bliver også betalt af den tyske regering for at bekæmpe det yderste højre. — Bettina Röhl, tysk journalist, Neue Zürcher Zeitung, 2. juni 2020.
  • “Af fejhed tildækker medlemmerne deres ansigter og holder deres navne hemmelige. Antifa truer konstant med vold og overgreb mod politikere og politifolk. De fremmer meningsløse skader på ejendom, der løber op i kolossale summer.” — Bettina Röhl, Neue Zürcher Zeitung, 2. juni 2020.

Del artiklen her: