ELLEN TRANE NØRBY ELLER INGER STØJBERG?

Ellen-og-Inger
Del artiklen her:

Skal Ellen Trane Nørby eller Inger Støjberg være næstformand i Venstre? Temmelig ligegyldigt. Venstre ved man ikke, hvor man har.

Men hvis jeg alligevel skal vælge, så bliver det Ellen Trane Nørby.  Og det til trods for, at jeg er helt på linje med Støjberg.

Her kommer Besserwisser-analysen:   

Støjberg er i det forkerte parti, sådan som Venstre har udviklet sig i de senere år. Hun er i virkeligheden nationalkonservativ og burde derfor søge andre græsgange end det aktuelle liberale fallitbo – kørt i sænk af Lars Løkke & Co. Med underskriften på Marrakech-aftalen viste Lars Løkke sig som den skabsradikale globalist han er, og at Støjbergs bagland ikke gik på barrikaderne i denne afgørende sag, viser afmagten. Eller måske uvidenheden om Løkkes og dermed Venstres forræderi? 

Støjberg har de seneste år vakt håb hos den besindige, udlændingekritiske (jyske?) fløj i Venstre med sin hårde retorik på udlændingeområdet.  Men i virkeligheden har hun og retorikken i forhold til migration og befolkningsudskiftning alene fungeret som lynafleder og frustrationskanal. Der har ikke for alvor været tale om at få dæmmet op for migrations-katastrofen, og der er ikke sat vigtige politiske fodspor. Det har primært været tom luft og mange talebobler, og så gik der kage i den.

Får Nørby posten, er der håb om, at Støjberg går i sit lønkammer og derpå ser lyset: Fremtiden ligger ikke i Venstre.

Del artiklen her: