NewSpeek

EKSTREM NAVNE-UDVIKLING I PARIS’ FORSTÆDER

Del artiklen her:

Ud fra nyfødte børns navne at bedømme, er Paris omringet af muslimer.

De enorme ghettoer, der omkranser Paris, præges i stigende grad af mennesker med ikke-vestlige navne. En ny opgørelse viser således, at Mohammed er det mest populære navn for nyfødte drenge i de stærkt kriminelle og ofte uroplagede forstæder til “kærlighedens by”. Det skriver Breibart.

Udviklingen er faktisk så ekstrem, at hele 12 ud af de 20 mest populære navne til nyfødte drenge er kommer fra mellemøsten. En lignende tendens ses hos piger i de parisiske forstæder.

En stor tværeuropæisk undersøgelse viser, at et klart flertal af europæerne er dybt bekymrede over migration. Undersøgelsen har adspurgt 1000 repræsentative borgere i samtlige 28 EU-lande om deres holdning til illegal indvandring. Undersøgelsen er udført af Századvég Foundation og har titlen Projekt 28.

De i alt 28.000 europæere er bl.a. blevet spurgt om deres holdning til det øgede antal muslimer i deres lande. 40 procent mener, at det er et “meget seriøst” problem, og yderligere 30 procent mener, at det er “noget seriøst”.

Blandt danskerne mener 49 procent, at det stigende antal muslimer er et “meget seriøst” problem. Dertil kommer 23 procent, som mener, at det er et “noget seriøst” problem.

Læs også:

UDE AF KONTROL: FRANKRIG LEJER POLITIFOLK FRA UDLANDET

MÅLING: 55 PROCENT AF EU’S BEFOLKNING ØNSKER “FULDT STOP” FOR MUSLIMSK INDVANDRING

INDVANDRERE TRUER: DET HER ER IKKE DANMARK, DET ER PERKERLAND!

RUNDSPØRGE: DANSKERNE STÆRKT BEKYMREDE OVER ANTALLET AF MUSLIMER

FLERE END HVER 5. DANSKER: FORBYD ET ISLAMISKE SLØR

KLART FLERTAL AF DANSKERNE: SEND DEM HJEM

DALAI LAMA: FLYGTNINGE SKAL HJEM NÅR DER ER FRED

Del artiklen her:
Exit mobile version