NewSpeek

UDE AF KONTROL: FRANKRIG LEJER POLITIFOLK FRA UDLANDET

Del artiklen her:

Frankrig har tilsyneladende ikke selv kapacitet til at håndtere stigningen i kriminalitet og uro.

Frankrig vil begynde at supplere landets politi med betjente fra udlandet. Det fortæller det franske medie BfmTV. Landets betjente har længe protesteret over underbemanding og at de ikke er i stand til at håndtere den eksplosion af kriminalitet og uro, der er fulgt i kølvandet på den franske udlændingepolitik. Indtil videre har man planlagt at ansætte fire betjente fra Marokko til at bidrage med patruljering i Goutte d’Or, et af Paris’ mange kaldte sensitive byzoner – populært kaldet no go-zoner.

Alene i Paris findes 400.000 illegale migranter, hvoraf en meget stor del lever af kriminalitet. Paris og landets næststørte by, Marseilles, er kendetegnet ved enorm områder domineret af indvandrere og efterkommere. Områderne er kendetegnet ved ekstrem høj kriminalitet og jævnlige og ofte meget voldsomme uroligheder. Mange af områderne er i dag meget usikre for kvinder.

“Atmosfæren er ubehagelig og man er nødt til at passe på hvad tøj man har på og hvilke veje man går ad. Nogle har simpelthen givet op og undlader helt at forlade deres bolig,” fortæller en parisisk kvinde om kvindernes forhold i nogle dele af “kærlighedens by”.

Video: Indvandrere “fejrer” Frankrigs sejr i VM i fodbold. Frankrigs landshold domineres af indvandrere, hvilket mange betragter som et tegn på, at integrationen i landet er på vej i den rigtige retning. Bedøm selv:

Læs også:

TRUSLEN FRA HINSIDAN: SKAL DANMARK FORLANGE INTERNATIONAL INTERVENTION, HVIS IKKE SVENSKERNE KAN STYRE DERES MUSLIMER?

https://newspeek.info/islamiseringen-af-paris-store-omraader-er-nu-uden-kvinder-paa-gaden/

https://newspeek.info/ild-og-religioese-kampraab-i-paris-gader/

RAMADAN-RASERI: RYSTEDE BABY TIL DØDE

ET EUROPA UDEN KVINDER PÅ GADEN?

Del artiklen her:
Exit mobile version