EKSKLUSIVT MED ALAIN FALENTO PÅ TVL: BRUXELLES ER ET PERMANENT KUP

Falento
Del artiklen her:

[Kilde: https://ripostelaique.com/alain-falento-sur-tvl-bruxelles-cest-le-coup-detat-permanent.html]

Alain Falento var inviteret af Pierre Bergerault i TV-Libertés udsendelse om økonomi. Som sædvanlig havde journalisten læst hans bog og havde forberedt dette interview ganske nøje, noget ingen kunne opleve i mainstream-medierne. 

Forfatteren til “Sortir de l’Europe, question de vie ou de mort ” (Ud af Europa, et spørgsmål om liv eller død) forklarer i et klart sprog det oprindelige bedrag i konstruktionen af EU, og hvordan det tjener USA. Det gælder Tysklands skadelige rolle for de andre europæiske medlemmer, bedraget om euroen, som ikke er en valuta, og som ifølge ham ikke eksisterer, og især de dystre timer, som venter europæerne forude, hvis Bruxelles politik fortsætter.

Det er et fremragende stykke redigeringsarbejde af TVL, som i midten af interviewet bringer illustrationer, der understreger Alains bemærkninger. Det er helt klart tilstrækkeligt at læse de mange kommentarer for at forstå, at udsendelsen ikke har ladet nogen uberørt, og at alle roser gæstens kvaliteter … og journalistens.

Her er, hvordan TV-Libertés-kanalen præsenterede dette interview.

https://tvl.fr/politique-eco-n0368-avec-alain-falento-ukraine-euro-le-coup-d-etat-permanent-de-bruxelles

“Det finansielle oligarki har taget magten og har intet behov for at skjule det, for de har overtaget os ved lov”. Alain Falento, iværksætter og økonomisk rådgiver, lægger ikke fingrene imellem: Den fremtid, som vi har i vente fra EU er dyster. Franskmændene kender allerede til inflation [danskerne med], som undervurderes af INSEE for at undgå folkeligt oprør … de vil snart opleve strømafbrydelser, kædekonkurser og recession i det nye år. Og med slutningen på russisk eksport af kvælstofgødning til Europa vil udbyttet af korn falde, og bedraget om den fælles landbrugspolitik vil endelig komme frem i lyset. 

SortirdeLeurope

Ifølge gæsten fra “Politique & Eco” (forfatteren til bogen “30 år efter Maastricht: Sortir de l’Europe, Question de vie ou de mort”) skyldes vore problemer i høj grad tilhørsforholdet til EU og euroen. Den europæiske konstruktion, som blev udarbejdet bag ryggen af befolkningerne fra 1950’erne og frem til Maastricht, blev påbegyndt af to personer, som stod USA nær, nemlig Robert Schuman og Jean Monnet, som var blevet betalt af CIA, hvilket ingen benægter længere.  

Hvad angår euroen, som aldrig har været tiltænkt som en konkurrent til dollaren, så har den tabt 13% i værdi på et år til et punkt, hvor dens overlevelse stadigvæk diskuteres efter krisen i 2010 … Christine Lagarde, formand for ECB, indrømmer selv, at de ikke ved, hvorfra inflationen kommer. Alain Falento undrer sig også over EU-Kommissionens igangværende projekter med den digitale euro og den digitale identitet. Bliver det at forlade EU et spørgsmål om liv eller død?

Lucette Jeanpierre

***

Kilde: https://ripostelaique.com/alain-falento-sur-tvl-bruxelles-cest-le-coup-detat-permanent.html

Del artiklen her: