DR ROBERT MALONE -FRA DARLING TIL DØD OG TILBAGE IGEN

MaloneInterview
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Som du sikkert har hørt, er dr. Robert Malone, opfinder af mRNA-teknikken – der nu misbruges af covid-injektions-magerne – blevet hekse-erklæret af samtlige populære ”sociale medier”, løgnepressen, pop-politikerne og hele medicinalindustrien. 

Du, som læser NewSpeek, ved selvfølgelig, at en sådan ære er den højeste udmærkelse og anerkendelse, noget menneske kan opnå i vore dages bagvendte og kundskabsløse verden – en ægte nyoprettet nobel-pris til forskel fra den politisk korrekte Nobel-pris.

 

Dr. Malone’s nobel-pris-belønning kom ganske få timer efter hans interview med Joe Rogan. 

En forkortet udgave med alle guldkornene kan du se her: 

Interviewet i sin fulde længde (3+ timer) findes her: 

Når man hører dr. Malones udtalelser om medicinal-industrien, USA-regerings-beslutninger, CDC, pressen, verdens samlede politikerkår mm. forstår man, hvorfor denne gode doktormand er tildelt den ærefulde modtagelse af vores nyoprettede nobel-pris.

Her følger et par klip: 

Der findes gode studier, som viser, at overdødeligheden alene i USA ligger på en halv million mennesker – dette som følge af regeringens fuldt bevidste stop for en tidlig behandling [med hydroxychloroquine og ivermectin]. Dette er meget veldokumenteret.

 

Joe [Rogan], du ved – det vi oplever nu er en koordineret mediekrig af et omfang, som aldrig tidligere er set. Jeg og mine kollegaer, som har erfaring fra adskillige epidemier, har aldrig nogen sinde set et lignende propaganda-niveau. 

Anti-vaxers er som du ved den mærkat der anvendes for at lukke munden på enhver som bekymrer sig om vaccine-sikkerhed. Et udtryk som gør det let for medierne at fjerne alle som siger noget der er i modstrid med medicinalindustriens interesser. 

De samme integrerede internationale medie- og high-tech-organisationer med BBC i spidsen besluttede, at de skulle fokusere på alle dem, der modsætter sig vacciner, de som fremkommer med ”misinformationer” og ”usandheder”. 

De offentliggjorde en fin pressemeddelelse sidste forår, at dette var hvad de ville gøre. De definerede også, hvad ”misinformation og usandheder” var for noget, nemlig alt der ville lede til vaccine-tvivl og alt der stod i modsætning til WHOs og de respektive nationale sundhedsstyrelsers officielle udtalelser. 

Hvis altså CDC siger at jorden er flad, så er jorden flad. Og ingen diskussion om hvorvidt jorden er flad eller ej vil blive tilladt.
Derfor, hvad end CDC eller Tony Fauci eller (WHO’s) Tedrose osv. siger, så er det per definition sandheden og enhver information eller diskussion som er i modstrid med denne ”sandhed”, vil blive undertrykt, vil blive udraderet ligesom de mennesker der udtrykker meninger (som kunne føre til vaccine-tvivl) – som for eksempel ”informeret samtykke” eller en person som synes der er et ugunstigt forhold mellem risikoen og fordelen ved at blive vaccineret. Sådanne informationer vil ikke blive tolereret og de mennesker som spreder denne information vil ikke blive tilladt at komme til orde i offentligheden eller i sociale medier. 

Alt jeg kan sige er, at de politiske ”genier” som står bag [udtalelserne om omicron-varianten] skulle tages om bag brændeskuret og ha’ en omgang prygl. Det var et helt horribelt politisk budskab. 

Hvad pokker der er gang i – der er ingen som helst fornuft i noget af det. Vores regering er totalt afsporet. De er lovløse. De ignorerer totalt bioetik, de ignorerer totalt de fælles-føderale regler, de har brudt samtlige regler jeg kender til og som jeg år efter år er blevet optrænet i. 

Disse tilladelser til en eksperimentel vaccine er helt klart ulovlige. De er i klar modstrid med Nürnbergkodeksen. De er i klar modstrid med Belmont Rapporten, de er ulovlige fra ende til anden og det rager dem en fjer. … Forhåbentlig når vi at stoppe dem inden de også tager vores børn.

Sminkede sandheder

Som man kan forstå af ovenstående citater, har Dr. Malone kastet en bombe ind i hele denne beskidte ”pandemi”, hvor alt hvad vi hører fra sundhedsmyndighederne, fra løgne-politikere og ditto presse, er sminkede usandheder fra først til sidst. 

Er du faldet for den massive, ondsindede propaganda og i god tro har ladet dig vaccinere, så lad dig ikke lokke til flere injektioner – ligegyldigt hvilken ”variant” de finder på at true dig med.
En anbefaling er at gå på dr. Zelenko’s webside, hvor man gratis kan downloade en recept, der forhåbentlig kan hjælpe ud af miséren. 

Lyt til det opsigtsvækkende interview, og man vil forstå, at 

Dr. Robert Malone ikke er død, men har rejst sig som fugl Fønix fra asken. Mere sprællevende end nogen sinde.

 

Del artiklen her: