DR-PRESSTITUTES

woman
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Woke-ideologien – du ved den med hjerneblødningen ’kønnet flyder i 187 aftapninger’ og ’alt i verden handler om magt, og du er enten undertrykker eller offer’ – har DR som stensikker, fast, daglig mikrofonholder. Deres journalister kan med få undtagelser smykke sig med titlen ’presstitutes’. 

Aktionsmønstret er velkendt: Et ’offer’, der sad skævt på potten, skal 25 år efter have kompensation for krænkelsen, gerne i form af en undskyldning bundet op på en god slat penge. ’Krænkeren’ skal elimineres – på den ene eller anden måde.  

Simon Spies

Senest er det Simon Spies, der skal i gyngen 38 år efter hans død på grund af de såkaldte morgenbolle-damer. Og så er vi der igen: Kvinder er kronisk uskyldige, og deres hjerner er så små og uformående, at de bare ikke KAN tage ansvaret for deres handlinger. Holdt Simon Spies en rygende pistol for pigernes pande for at få dem til at sprede benene? Nej, vel.

Hu-hej, hvor det går med Metoo-terrorbevægelsen som universalværktøj til at få udskammet, fjernet og likvideret mænd. Sjovt nok de mænd, der sidder på poster, kvinder tilsyneladende kun kan få via ’dirty tricks’. 

***

(Teksten har været bragt som læserbrev i EkstraBladet d. 23. august med overskriften ”Hu-hej, hvor det går med MeToo”). 

  

Del artiklen her: