COVID-DØDEN HUSERER OVERALT I VERDEN ELLER…?

Brittany
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior

Ja, millionvis af ulykkelige mennesker bukker i disse dage og måneder under for den skrækkelige pest, de kalder Covid-19. Det er i hver fald det indtryk, man får, hvis man stadigt ser og hører på løgne-pressens daglige stort opslåede rapporter – hvad enten det er i skandinaviske eller internationale medier.

Men er det nu også sådan?

Selv plejer fruen og jeg at spørge alle, vi møder: “Kender du nogen som er død af Covid-19? Altså ingen du engang har hørt om eller fået fortalt om – men kender du personligt en eller flere, som er bukket under for Covid?” 

Sandt at sige har vi aldrig fået et “ja”, hvilket kunne tyde på, at løgne-pressen faktisk også er en løgne-presse.

Brittany
En ung canadisk kvinde, Brittany – som ligeledes har konstateret, at der er stor afstand mellem hendes personlige erfaringer, og hvad hun ser og hører i pressen – har taget dette spørgsmål et skridt videre. 

Hun har nemlig ringet til en lang række begravelses-firmaer og bedemænd og stillet dem spørgsmålet: ”Jeg ringer for at lave lidt research for mig selv angående Covid. Mit spørgsmål er: ”Oplever I, at der generelt set har været en stor forøgelse af begravelserne det sidste års tid, eller er det nogenlunde det samme som det altid har været?” 

Kun en af de ’opringede’ lagde røret på uden at svare – hvilket jo er et svar i sig selv. Resten svarede: ”Det er det samme – ingen forøgelse af begravelser i forhold til normalen”. 

Når hun lufter sin tvivl om pressens troværdighed over for en bedemand hun ringer til, udbryder han: ”Bliv ved med at stille spørgsmål. Du er på rette spor.”

Del artiklen her: