DR. MALONE: ’CORONA-NARRATIVET ER EN SÅKALDT FEMTE GENERATIONS-KRIGSFØRELSE’

Malone
Del artiklen her:

Af Flemming Møller. 

I Sverige findes det såkaldte Svenska Läkaruppropet, der har taget initiativ til en netop afviklet international konference: 

Nu samlas eliten av pandemikritikerna till konferens

 Internationell konferens om covidpandemin på Stockholm Waterfront Congress Centre 21-22 januari 2023. 

Dr. Robert Malone

Af de mange anliggender, de internationalt højt respekterede lægefaglige koryfæer kom ind på under konferencen, syntes særligt Robert Malones oplæg af yderste vigtighed. Malone er opfinder af mRNA-vaccineteknologien.  

På konferencen afslørede han, hvad han også har skrevet indgående om i sin nye bog Lies My Gov’t Told Me: And the Better Future Coming   nemlig det forhold, at hele corona-narrativet er intet mindre end en såkaldt 5th Generation Warfare (5GW). 

Hemmelige amerikanske sikkerhedstjenester samarbejder med andre ditto og korrupte politiske systemer verden over (europæiske lande ikke undtaget) og formår / formåede gennem lige dele misinformation, løgne og manipulation at få store dele af verdens befolkning til helt ukritisk til at tro på hele corona-bedraget.

Konsekvenserne har været, at milliarder af mennesker er blevet bedraget til at lade sig “vaccinere” med de nødgodkendte eksperimentelle mRNA-“vacciner” i ly af en falsk udråbt pandemi. Til uden forbehold at lade sig indsprøjte med disse yderst farlige injektioner på baggrund af manipulerede og direkte løgnagtige oplysninger om risici og langsigtede konsekvenser af.

Dr. David Martin

Dr. David Martin har som en af flere berørt samme emne siden foråret 2020. Han er fremkommet med analyser af, hvad der er den egentlige baggrund for denne – i mangel af bedre udtryk – dybt kynisk orkestrerede pandemi: 

Dr. ‘David Martin’ The ‘W.H.O’ Are Programming The Public To Accept A Global Genocide Of Humanity

Krigen i Ukraine

Krigen i Ukraine er forfærdelig og tragisk.  Derfor får denne ulykkelige begivenhed også pressens fulde opmærksomhed. Men opmærksomheden bør også rettes mod corona-narrativet, som formodentlig i fremtiden vil vise sig at give flere ofre end nogen anden begivenhed i menneskehedens historie: Autoimmune sygdomme, hjertesygdomme, invaliditet, cancer, for tidlig og pludselig død.

Verden bliver aldrig den samme igen uanset enden på dette mareridt. 

Problemet er “bare”, at det ved kun en meget lille del af verdens befolkning for nuværende. Derfor står man som sandhedssøgende nogenlunde i samme situation som dengang, der var nogle få, der hævdede, at jorden var rund og ikke flad – til trods for at det blev betragtet som ren galimatias.

Del artiklen her: