NewSpeek

DF: KONTROVERSIEL KONVENTION DER BESKYTTER KRIMINELLE SKAL VÆK SENEST TIL NYTÅR

Kristian Thulesen DahlDansk Folkeparti

Kristian Thulesen Dahl Dansk Folkeparti

Del artiklen her:

Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, der forhindrer Danmark i at udvise farlige islamister og kriminelle udlændinge, skal skrives ud af dansk lov senest i år, kræver Dansk Folkeparti.

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol kan egenrådigt fortolke Den Europæiske Menneskerettighedskonvention som den lyster. Som det er nu, er konventionen indskrevet i dansk lov, hvilket betyder, at domstolens afgørelser undertrykker dansk lov. Et af resultaterne er, at farlige udlændinge kan slippe for udvisning, selvom dansk lov kræver dem udvist. Den stærkt kritiserede domstol og den kontroversielle konvention lader nemlig ofte kriminelles behov stå over danskernes krav på sikkerhed og retten til demokratisk selvbestemmelse.

Det betyder, at farlige islamister, stærkt kriminelle østbander, den drabsdømte leder af indvandrerbanden Loyal To Familia og voldelige familier, som den kendte Levakovic-familie, får lov at blive i Danmark.

Læs også: LOYAL TO FAMILIA: MORDERISK SØN AF SOCIALDEMOKRATISK POLITIKER SAT FRI I DANMARK TIL AT LEDE FARLIG BANDE

Dette på trods af, at de ifølge dansk lov bør udvises, og at det er stærkt krænkende for vælgernes retsfølelse, hvilket er blevet grobund for manglende tillid til, at politikerne vil os det bedste.

Dansk Folkeparti oplyser til NewSpeek, at partiet i et kommende lovforslag vil kræve, at Den Europæiske Menneskerettighedskonvention skrives ud af dansk lov. Det betyder ikke, at Danmark dermed opgiver menneskerettighederne, men blot, at det bliver dansk lov, og ikke en konvention helt tilbage fra 1950, som regerer her i landet.

Læs også: FORSKER OM MELLEMØSTLIGE INDVANDRERBANDER: HVIS MAN ER VENLIG IMOD DEM, SER DE DET SOM SVAGHED

Dansk Folkepartis lovforslag, som vil blive fremsat umiddelbart efter Folketingets åbning i oktober, lyder:

“Forslag til folketingsbeslutning om at skrive Den Europæiske Menneskerettighedskonvention ud af Dansk Lov.
Folketinget pålægger regeringen inden udgangen af indeværende år at fremsætte et lovforslag om, at Den Europæiske Menneskerettighedskonvention bliver skrevet ud af dansk lovgivning.”

Udlændingeordfører Martin Henriksen (DF) har tidligere overfor NewSpeek kritiseret Menneskerettighedskonventionen og Menneskerettighedsdomstolen for at tilsidesætte dansk demokrati og beskytte farlige udlændinge:

“Europarådet, konventionen og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol er gennemsyret af politisk korrekthed. Det er meget svært at ændre noget i det system, men det kan lade sig gøre. Det spor skal vi naturligvis forfølge, men vi kan også gøre noget på egen hånd, og det er at skrive konventionen ud af dansk lov. Det vil genoprette og sikre dansk selvbestemmelse i forhold til vores rets- og udlændingepolitik. Jeg betragter det som en national pligt at tage et opgør med menneskerettighederne, som vi kender dem. De har udviklet sig til et nærmest totalitært system, hvor demokratiet gradvist sættes ud af kraft, og hvor fredelige borgeres rettigheder tilsidesættes samtidig med, at kriminelle udlændinge bliver beskyttet af domstolene og konventionen. Det er uanstændigt,” siger udlændingeordfører Martin Henriksen (DF).

Læs også: INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

Del artiklen her:
Exit mobile version